Saturday, March 14, 2015

Всі про сендвіч-панелях.

Сендвіч-панелі вважають особливим будівельним матеріалом, який можна застосовувати не тільки у вигляді конструкційного, але ще й оздоблювального матеріалу. Зазвичай подібні панелі мають три шари, з них перші два - це профільовані листи, а потім йде теплоизолирующий шар.

Всі роботи з утеплення неможливі без експандованого пінополістиролу або базальтових мінеральних плит. Останнім часом сендвіч-панелі стали широко використовуватися, так як вони підходять для будівництва тимчасового будови, а також для утеплювальних робіт у вже побудованих будинках і складах. Крім цього, такі панелі чудово підходять для оздоблень поверхонь і захисту приміщень від шуму.

Зараз випускається багато видів сендвіч-панелей, які мають невеликі відмінності один від одного за функціональним призначенням, видом теплоізоляційних і облицювальних матеріалів.

Так за своїм призначенням панелі такого типу відносять до стінових і покрівельних, причому за допомогою перших вдається створити горизонтальну, похилу і вертикальну поверхню, яка найчастіше зустрічається в процесі будівництва громадського, сільськогосподарського, виробничого та торговельного приміщення і, звичайно ж, у невеликих котеджних будинках .

Варто відзначити, що сендвіч-панелі складаються з мінеральної вати, пінополістиролу, скловолокна, пінополіуретану і комбінованого утеплювача.

Перший варіант панелей є негорючим, що володіє високим показником стійкості перед впливом хімічних речовин і різкими змінами в температурному режимі. Недоліки - це вельми пристойна маса і при їх монтажі не можна обійтися без засобів захисту.

Сэндвич-панели с утеплителем

Якщо панелі мають у своєму складі скловату, то вони вібростійкі, негорючі, хімічно стійкі і мають незначну вагу. Ось тільки скловолокна можуть вбирати вологу, а під впливом перепадів температури вони відчувають деформацію.

Що ж стосується комбінованого утеплювача, то він являє собою шар з мінеральної вати і такої речовини, як пінополістирол.

Важливо запам'ятати, що сучасні виробники для сендвіч-панелей використовують різні облицювальні матеріали, це деревна плита, ПВХ, метал, паперове полотно і гіпсокартон.

Якщо вибирати панелі з гіпсокартону, то вони найкраще підходять для створення перегородок усередині приміщення, а ПВХ-панелі призначаються для виготовлення і монтажу дверної та віконної конструкції, а також офісної перегородки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru