Monday, March 16, 2015

Сучасний інтер'єр в російській стилі

Характерними рисами російського стилю в інтер'єрі є риси класицизму і модерну. У сучасній інтерпретації російський стиль виглядає дуже статусним і дорогим. Зазвичай для підкреслення такого стилю використовуються предмети мистецтва або антикваріату, а також вироби ручної роботи.

При виборі дизайну в російській стилі слід правильно дотримуватися золотої середини. Сам по собі класичний російський стиль дуже яскравий і різноманітний, тому при спробі вписати його в сучасний інтер'єр слід знати міру і не перевантажувати навколишнє оточення яскравими речами. По суті це буде виглядати просто без смаку. А ось кілька правильних традиційних штрихів можуть значно пожвавити обстановку і надати їй домашній затишок і індивідуальність.

Можна виділити три основні стовпи російського стилю в сучасному дизайні. Насамперед, це камін. На жаль, традиційна російська піч не тільки складна в установці, але буде виглядати просто безглуздо в сучасному будинку або квартирі. А ось стилізований камін успішно може замінити піч і вже однією своєю присутністю додасть неповторності інтер'єру.

Далі, необхідно використовувати якомога менше пластику та металу, особливо блискучого. Це може бути дуже важко в силу того, що ринок будматеріалів більше представлений саме такими матеріалами, але все ж слід постаратися використовувати більше дерева і дерев'яної обробки. Використання блискучих металевих речей буде відволікати увагу, і порушувати цілісність обстановки.

І обов'язково слід виконувати обробку в теплих і природних тонах.

Далі варто переходити до меблів. Варто визнати, що сучасний офісний стілець буде виглядати дивно з каміном. Тому для гармонійного вписування меблі повинна бути дерев'яною, великої та з різьбленням.

Якщо стилізація виконана більше під садибу, то цілком підійде класичний стиль меблів. Також не варто забувати про класичний елемент російського інтер'єру - гірку або буфет.

Современный интерьер в русском стиле

Фінальні штрихи внесуть кілька народних сувенірів або аксесуарів. Головне знати міру і не перетворити кімнату в музей. Сувеніри повинні бути саме штрихами. Наприклад, буде достатньо чаші з хохломской розписом або димковской іграшки.

Якщо підлога планується застеляти килимом, то варто врахувати, що килим повинен бути з яким-небудь складним візерунком або квітковим мотивом. Росія завжди асоціюється з мистецтвом, тому доречними будуть книги, картини або статуетки.

Оформлення в російській стилі вимагає від дизайнера гарного смаку, а від замовника солідного бюджету, але при вдалому втіленні будинок може стати одночасно і затишним і шикарним.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru