Tuesday, March 10, 2015

Як виправити нерівні стіни

Абсолютно кожен новосел, який починав робити ремонт у своєму новому житлі, стикався з такою проблемою, як нерівні стіни.

При цьому, зовсім неважливо, куплена квартира або будинок, первинна споруда або було вже десятки власників.

Так би мовити, ідеалам немає межі. Якісний і практичний ремонт увазі вкрай вирівняні поверхні, будь то стелю, підлогу або стіни.

Що стосується саме стін, то причини і види дефектів, можуть бути, зовсім різними. Найчастіше можна спостерігати хвилі, порожнечі в поверхневому шарі бетону або зовсім западини.

Це не дивно, бо попередні господарі могли робити ремонт просто для вигляду, а будівельники, які будували, працювали, перш за все, на кількість, а не на якість.

Тим більше, проблема нерівних і огидно зведених стін стосується тих, хто купує нові квартири з чорновою обробкою в численних новобудовах сучасності. Вони з'являються з космічною швидкістю, але на шкоду якості.

Можливо, на деякі дефекти і допустимо закрити очі, але як бути, якщо планується дорогий ремонт ?!

По-перше, по євро стандартам, всі стіни приміщення повинні бути настільки рівними, щоб їх можна було порівняти зі стінками новенького холодильника.

По-друге, деякі оздоблювальні матеріали, просто потребують рівній підставі, а інакше вони можуть деформуватися з часом. Звичайно, з метою економії коштів і часу, всі стіни можна закрити панелями, але ж не весь будинок ?! Знову-таки, є настільки криві стіни, що навіть панелі не допоможуть ...

Відверті і великі дефекти вирівнюються за допомогою бетону, у нього і ціна доступна і властивості дозволяють здійснити задумане. Вирівнювати найкраще за допомогою лазерного рівня, тому що саме він дає чітку і незалежну траєкторію.


Трудности, возникающие при ремонте квартиры, - неровные стены Водний рівень, теж можна застосовувати, але він не настільки інформативний, тому що велика похибка, тим більше, є плавні хвилі, які помітні будуть тільки після поклейки шпалер. Для усунення дрібних дефектів і додання поверхні більшої гладкості, наступним шаром наносимо шпаклівку.

Її видів існує багато, відрізняються вони по виробнику, якості і видам, але вартість, найчастіше, дуже велика. Заощадити на шпаклівці можна тільки в тому випадку, коли нижній цементовий шар найбільш рівний.

Після того, як всі оздоблювальні роботи закінчені і стіна, згідно рівня, досить рівна, верхній шорсткий шар треба обробити за допомогою абразивної поверхні, наприклад, наждачного паперу. Готово! Саме час приступати до декоративної обробки.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru