Friday, March 13, 2015

Штукатурка кутів

Штукатурка кутів - процес не простий, але, розібравшись в ньому, кожен може зробити це самостійно.

Кути бувають внутрішні і зовнішні. Почнемо з внутрішніх. Для того, щоб вивести кут в 90 °, потрібно спочатку обштукатурити примикають стіни. Для цього насамперед виставляються маячки. Їх роблять за допомогою схилу.

Накидають на стіну вертикально (десь на відстані 20-30 см) гірки розчину і, використовуючи схил, розрівнюють їх на одному рівні. Коли все висохне, між гірками по вертикалі наносять розчин і за допомогою рівня вирівнюють його. Крім того, є спеціальні оцинковані металеві маячки.

Можна використовувати іх.Сделав смужки на стіні на відстані близько метра (від кута 20-30 см), можна (після їх повного висихання) приступати до штукатурки стін. Для цього наносять розчин між маяками і за допомогою правила стягують і вирівнюють його. Знову потрібно, щоб розчин висох.

Тепер можна приступати до внутрішнього кута. На обидві примикають стіни накидають розчин і за допомогою куточка або спеціального шпателя (вигнутого під 90 °) вирівнюють кут. Після повного висихання готується ріденький розчин, яким покривають зволожену стіну, і за допомогою терки (дерев'яної або пластикової) затирають поверхню, щоб вона стала ідеально гладкою.

Зовнішні кути штукатурять, обов'язково використовуючи спеціальний оцинкований куточок. Спочатку стіна штукатуриться за тим же принципом, за допомогою маячків. Коли добре підсохне, можна приступати до куті. З двох сторін на нього накладається розчин. Потім, попередньо вирізаний по висоті стіни оцинкований куточок, вставляють у розчин, вдавлюючи його.

При цьому використовується схил, щоб виставити куточок вертикально і рівень, щоб дотримати горизонтальну лінію. Коли куточок підсохне (Не пересохне!), Шпателем прибрати виступаючий розчин, накидати свіжий розчин на стіну між куточком і маячком і затягнути його за допомогою правила. Фінішна штукатурка робиться за тим же принципом: ріденьким розчином затирається за допомогою терки.

Штукатурка и выравнивание углов

Зовнішній кут можна штукатурити за допомогою дошки. На одну стіну набивається (за допомогою схилу вертикально) гладка рівна дошка так, щоб краї виступали на товщину штукатурки (2-3 см). Потім у кілька етапів наносять шар розчину, що не розрівнюючи його. Після кожного накидання розчин повинен просихати.

Останній шар вирівнюють правилом або шпателем, при цьому на кут кріпиться оцинкований куточок. Коли одна стіна готова, дошка за тією ж технологією переставляється на іншу сторону кута і за тим же принципом штукатуриться суміжна стіна.

Процес штукатурки трудомісткий і тривалий (постійно доводиться чекати висихання певних об'єктів). Але, якщо робити все якісно, ??дотримуючись технології, то найближчі 20 років не доведеться згадувати про штукатурці. Стіни треба добре зачистити і загрунтувати перед штукатуркою. У процесі роботи не давати розчину пересихати. Використовувати матеріали хорошої якості.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru