Saturday, March 14, 2015

Сучасні способи для обробки стель

Найважливіший етап при оформленні інтер'єру будинку або офісу - оздоблення стелі. Існує велика кількість сучасних технологій для ремонту, що застосовують різноманітні будівельні матеріали. Відомі нам способи обробки стелі: побілка, обклеювання шпалерами, облицювання плиткою. Часто встановлюють натяжні і підвісні конструкції. Кожен варіант має особливості і недоліки.

Останнім часом лідерство завойовують натяжні стелі. У них перевага в різноманітності фактури і колірної гами, до того ж вони легкі в установці.

Побілка і облицювання плиткою відносяться до найбільш простим і дешевим варіантам оформлення. У всіх залишилися дитячі спогади про одноманітність білих стель і про те, як швидко їх поверхню псується. Технологію побілки вважають морально застарілою.

Плитка для стелі - досить зручний матеріал для установки, відрізняється дешевизною. Його активно застосовують для оформлення в офісах і квартирах. У порівнянні з побілкою, приклеювання плитки - процес менш виснажливий, а отриманий результат більш привабливий. Складність полягає в попередньому вирівнюванні поверхні до укладання плитки. Старі квартири не мають ідеально рівних стель, а тільки такі потрібні для плитки.

Один з найпростіших способів обробки стелі - наклеювання шпалер. Це недорого з фінансової сторони, але досить трудомістким. Наклеювання шпалер потребують вправності. Впоратися самостійно зможе лише професіонал або досвідчений чоловік. Серед недоліків цього способу можна виділити вимогливість матеріалу до умов його експлуатації. Термін служби шпалер невеликий, а в разі затоплення сусідами вони швидко втрачають зовнішній вигляд.

Отделка потолка вашего дома Якщо існує велика ймовірність затоплення сусідами краще оформляти інтер'єр за допомогою натяжних стель. Вони здатні витримати багато літрів води і не зіпсуватися. Конструкції монтуються легко, а ціни стали доступнішими.

Для виготовлення таких стель застосовується міцна плівка, що відрізняється довговічністю. Її не злякає вода, а в разі затоплення вона добре захистить меблі і весь інтер'єр від псування. У фахівців з фірм по установці подібних конструкцій в арсеналі є всі необхідні інструменти, щоб видалити воду оперативно і акуратно.

Відмітна особливість натяжної стелі в тому, що для нього не потрібно попередньо вирівнювати поверхню. Завдяки зростанню популярності таких конструкцій помітно знизилася вартість робіт по установці і монтажу стель. А якість матеріалів, різноманітність фактур і колірної гами навпаки постійно збільшується.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru