Thursday, March 19, 2015

Стиль хай-тек в інтер'єрі

Останнім часом все більшого поширення набирає стиль, що має назву заморським словосполученням «хай-тек».

Для багатьох людей ця назва ні про що не говорить, а хтось навіть вважає його лайкою. Але факт залишається фактом - стиль дуже популярний, і, треба визнати, цілком обґрунтовано.

Назва стилю виростає від англійської абревіатури Hi-tech, яка, в свою чергу, є розшифровкою фрази High Technology. Як багато хто вже, напевно, здогадалися, перекладається ця фраза як «високі технології».

Саме тому інтер'єри, виконані в цьому стилі, рясніють різними технологічними пристроями: плазмовими панелями, домашніми кінотеатрами, проекторами ...

Практично всі предмети інтер'єру мають строгий вигляд, при цьому багато хто з них ще й несуть важливу функціональне навантаження.

Геометричні форми в оформленні хай-тек інтер'єру обов'язково повинні бути простими: строгі лінії, прямі кути, мінімум нерівностей. Якщо килим - то прямокутний, якщо пуф - то квадратний, якщо стіл - то на тонких ніжках і зі скла.

До речі про скло. Це вкрай поширений матеріал в хай-тек інтер'єрах. Він використовується не тільки у вікнах, але і в оформленні прозорих перегородок, що розділяють простір кімнат, і в меблях, і іноді навіть в сходах.

Так-так, одного разу інтернет уже «підривала» фотографія, на якій була зображена сходи, щаблі якої були виконані зі скла. Варто обмовитися, що подібна конструкція зможе знайти застосування далеко не в кожному інтер'єрі.

По-перше, по самій банальної причини - не скрізь є другий поверх.

По-друге, для влаштування цих сходів потрібна несуча стіна, т.к. використовувані в конструкції металеві прути-опори вимагають дуже міцного закріплення. Крім того, актуальною залишається ще й третя проблема - установка таких сходів стане вам у копієчку.

Хай-тек Також варто сказати кілька слів і про різну домашній електроніці. Справа в тому, що хай-тек інтер'єр не дуже добре поєднується із зайвими деталями.

Тому всі дроти, що ведуть до домашньої техніки, доведеться замуровувати в стіну, щоб вони свої присутністю не псували загальний строгий вигляд приміщення.

Крім того, прибирання подібних інтер'єрів може викликати невдоволення господарів, т.к. кольори, використовувані в оформленні, в більшості своїй світлі, і, відповідно, вкрай мазкі.

Але якими б проміжними проблемами не обтяжувало вас пристрій хай-тек інтер'єру, будьте впевнені - завершивши ремонт і поглянувши на результат, ви ніколи не пошкодуєте про витрачений час і силах.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru