Sunday, March 15, 2015

Поєднання кам'яного облицювання з різними стилями інтер'єру

Сочетание каменной облицовки с различными стилями интерьера Камінь являє собою матеріал більше використовуваний при зовнішній обробці будинку. Але ніщо не забороняє використовувати його і як елемент внутрішньої обробки. Правда, всередині будинку він ставати дуже делікатним матеріалом використання, якого повинно бути обдумано.

Зовні будинок, облицьований каменем, виглядає грізно і неприступно, а от всередині він повинен зберігати затишок і домашню теплоту. Ось тут з каменем є деякі проблеми.

Камінь матеріал жорсткий і холодний. І мова тут йде зовсім не про градусах Цельсія, адже сучасні системи опалення дозволяють легко підтримувати задану температуру при будь-яких умовах. Мова йде про самому сприйнятті каменю і спричинених ним відчуттях. Саме тому, необхідно правильно вибирати колірну гамму і фактуру каменю.

Більшу перевагу варто віддати теплих кольорів: жовтого і оранжевого. А що стосується фактури, то теплішими здаються пористе і листкове будова каменю, наприклад як у пісковики або сланцю.
Давайте розглянемо основні стилі та їх поєднання з кам'яним облицюванням.

Не дивлячись на те, що замковий стиль здається ідеальним кандидатом на внутрішнє облицювання, насправді все йде набагато складніше. Свій початок замковий стиль бере як архітектурна необхідність, а не інтер'єрна. І якщо зовні грізні кам'яні башточки виглядають вельми доречно, то суворі кам'яні стіни всередині будуть навіювати думки про перебування ув'язнення в Бастилії. У цьому стилі слід використовувати менше каменя і більше дерева і заліза при обробці інтер'єру.

У класичному стилі облицювання бере на себе функції статусності і тут не обійтися без акуратного, гладкого і світлого мармуру.

Конструктивні стилі, такі як мінімалізм, хай-тек і техно, на перше місце своєї філософії ставлять зручність і функціональність. Тому використання каменю в них може бути зайвим. Але якщо необхідно візуально розділити простір кімнати на кілька частин, то кам'яні вставки з равноразмерних і однорідних за кольором плит будуть ідеальним рішенням.

Сочетание каменной облицовки А ось стиль «лофт» чудово підходить для каменю. Адже початкова ідея цього стилю була взята з покинутих промислових приміщень. Тому можна сміливо обробляти стіни цеглою і камінням.

Органічні стилі, такі як модерн і «стиль прерій», несуть в собі ідею єднання з навколишньою природою. Отже, так як камінь є природним матеріалом, його можна використовувати в таких видах інтер'єру.

Тільки слід пам'ятати, що в модерні переважають вигнуті плавні лінії, а в «преріях» строгі й рівні. Виходячи з цього, слід підбирати форму каменю для облицювання.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru