Sunday, March 22, 2015

Будуємо будинок: вибір матеріалу

Сучасні технології дають можливість створювати оптимальні умови для затишного проживання, свіже чисте повітря корисне для малюків і людей з ослабленим здоров'ям. Коли ви зважилися на зведення власного будинку, потрібно визначитися з його проектом, плануванням, головним будівельним матеріалом.

Сьогодні найбільш популярними вважаються дерево, цегла, пористий бетон.

Для початку розглянемо цегла. Для зведення зазвичай використовується керамічний червона цегла. У нього є наступні властивості: міцність, захист від загоряння, довговічність, різні архітектурні рішення, стійкість до кліматичних чинників.

У наш час створюються такі типи цегли: повнотіла і пустотіла. Останній практично в 4 рази буде краще зберігати тепло, він не пропускає холодне повітря і сторонні запахи, тільки для облицювання такий матеріал не підійде.

Для отримання підвищеного рівня теплоізоляції користуються популярністю такі технології: багатошарова і зовнішня система.

Перший випадок - приміщення утеплювача (пінополістиролу або мінеральної вати) в середину конструкції, а при зовнішньому утепленні такий матеріал укладається на зовнішню сторону споруди.

Далі розглянемо властивості деревини. Перевагу зазвичай віддається хвойним породам, які характеризуються високою механічною стійкістю. До такої групи відноситься ялина, ялиця, сосна, модрина і кедр. Основна перевага подібного будівельного матеріалу - це екологічність, а також позитивний біологічний вплив на людину. Як правило, товщина брусів - 150-180мм з урахуванням клімату.

Вид укладання залежатиме від різновиду пиломатеріалу: пластина, колода, чотирьох-, двухкантний брус. Важливі переваги матеріалу: міцність, маленька вага конструкції, невисока теплопровідність, морозостійкість, простота монтажу. Але у деревини є і суттєві недоліки, які важливо враховувати в процесі будівництва. Це і низька вогнетривкість, поява тріщин при усушку, вірогідність зараження грибком, гниття.

Наступний матеріал - це пінобетон. Він являє собою піщано-цементну суміш з піноутворювачем, структура матеріалу мелкоячеистая. При спорудженні фундаменту для житла буде потрібно менше витрат. Крім того, зведення будівлі можна вести і при низькій температурі, на якості конструкції це не відбивається.

Пінобетон не горить, у нього хороші тепло- і звукоізоляційні якості, міцність і повітропроникність. Матеріал відносно недорогий.

Якщо ви вибираєте будматеріал, враховуйте стан грунту, кліматичні умови, потреба додаткової звукоізоляції.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru