Sunday, March 15, 2015

Ремонт дитячої кімнати

Ремонт детской комнаты Дитяча кімната - дуже важлива частина квартири або будинку, дітям повинно бути максимально зручно і комфортно проводити там час. Вибираючи кімнату для дитячої, пам'ятайте, що вона повинна бути просторою, щоб у дітей було достатньо місця як для занять, так і для ігор, творчості та відпочинку.

Але якщо квартира маленька, то краще виділити для дитини і невелику кімнату, головне, щоб вона в нього була окремою. Якщо у вас одна дитина, то для хлопчика основним кольором кімнати може бути синій або блакитний, а для дівчинки - рожевий, червоний або фіолетовий. Якщо дітей двоє - то можна розділити кімнату на зони.

Дуже важливо втілити мрії в реальність, в дитячій кімнаті. Наприклад, можна розписати стіну персонажами з улюбленої казки або мультфільму, або просто вигаданими космічними героями.

Діти навряд чи оцінять яку-небудь антикварні меблі або старовинні годинники. І тим більше велика ймовірність того, що під час гри вони можуть щось зламати. Не забудьте про те, що в дитячій кімнаті має бути якомога менше гострих кутів, гострих і предметів, що б'ються, щоб дитина не поранився.

Письмовий стіл повинен бути нейтрального кольору, щоб під час навчання і виконання домашніх завдань дитина не відволікався ні на що стороннє. Найкращим вибором буде зелений - цей колір заспокоює. На столі, так само, має бути окреме додаткове освітлення і досить ящиків для зберігання різних зошитів, ручок, олівців.

Ремонт детской комнаты своими руками При ремонті потрібно вибирати максимально безпечні та негорючі матеріали. Фарбу для стін краще вибирати акрилову - вона на водній основі і практично не має запаху. Якщо діти розмалюють стіни, ви легко зможете їх помити.

На підлозі має бути покриття, яке легко миється і чиститься, великі килими використовувати небажано, у дитини може розвинутися алергія, тому не варто створювати джерела пилу. Відмінним рішенням буде розмежувати різні зони кімнати, пофарбувавши стіни в різні кольори. Ліжечко не варто розміщувати високо - це небезпечно, діти рухливі навіть уві сні. Поставте якісні склопакети на вікна, щоб не було щілин, з яких буде дути.

Шафа в дитячій кімнаті має бути стійкий і не дуже високий, щоб дитина могла сама дістати потрібну річ. Перед ремонтом поговоріть зі своїм чадом і з'ясуйте чого б він хотів побачити у своїй новій кімнаті, адже всі ваші старання, в першу чергу, повинні виправдати саме його очікування.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru