Tuesday, March 10, 2015

Етапи ремонту квартири

Вирішивши зайнятися ремонтом у квартирі, кожен думає з чого почати його. Починати слід з підготовчого ремонту стін. У більшості випадків кладка стіни захищена штукатуркою. Ось з цього і варто почати.

Стіни - це як особа приміщення. Від них залежить настрій і вигляд приміщення, хоча, звичайно, підлога і стеля також важливі для створення гармонії і потрібної атмосфери в приміщенні.

Зазвичай стіни за площею в 2-3 рази перевершують підлогу або стелю. Тому і працювати зі стінами доводиться в більше.

При ремонті стін за допомогою штукатурки можна використовувати старий спосіб. Обстучать обухом молотка штукатурку на стінах, для виявлення пошкоджень та відслонень.

Штукатурку потрібно відбити від стіни. Кращим буде повністю прибрати стару штукатурку. Зазвичай складно виявити ступінь руйнування оксиду заліза, через це відбувається ослаблення штукатурки. Ще в старій штукатурці цілком можуть бути вкраплення грибка.

Видаливши зі стіни штукатурку, її потрібно обробити глибоко проникаючою ґрунтовкою з протигрибковими добавками, щоб уникнути багатьох проблем в майбутньому.

При виконанні оздоблювальних робіт, оштукатурювання проводиться пошарово. Спочатку набризг для того щоб стіна прийняла достатню кількість вологи від розчину, який досить рідкий. Потім проводиться наброс, вже після того, як стіна висохла.

Так як для наброса потрібні досвід і вправність, цей етап можна замінити просто намазуванням розчину. Далі, слід нанести і розтерти розчин, щоб вирівняти стіну якомога більше. У важких місцях, таких як виступи, вигини тощо може стане в нагоді мелкоячеистая сітка. Вона сприяє кращому зчепленню штукатурки і поверхні.

Розчин повністю засихає за добу. Потім потрібно знову обробити стіну грунтовкою, краще якщо вона буде на основі ПВА, що додасть підвищену стійкість штукатурці.

Этапы профессионального ремонта Рівність стін важливий фактор при будь-яких роботах з ремонту квартири. Наприклад, роботи з установки підвісних стель робиться після того, як стіна буде обштукатурено, вибір і обробка прорізів для дверей робиться вже після закінчення ремонтних робіт та оздоблення стін.

Для будь-якого об'єкта в будинку ремонтні роботи дуже важливі. Адже дизайн, особливості, функціональність і безпеку квартири залежить від вибору структури і матеріалу.

Окреме уваги потрібно приділити електропроводці і каналізації. Їх необхідно перевірити і в разі, якщо їм необхідний ремонт обов'язково замінити.

Ремонт квартири - справа складна і трудомістка. Необхідно відповідально поставитися до нього. Також знадобитися вправність і кмітливість. І все обов'язково вийде.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru