Tuesday, March 17, 2015

Граніт в кухонному інтер'єрі

В даний час натуральні матеріали набувають все більшої популярності в дизайні сучасних інтер'єрів.

Якщо минулого обробка, виконана із застосуванням натурального каменю, вважалася розкішшю, то на сьогоднішній день, враховуючи розвиток сучасних технологій обробки матеріалу, вартість обробки натуральним каменем значно знизилася.

Найчастіше господарі квартир зупиняють свій вибір на таких натуральних матеріалах, як граніт або мармур.

Природна палітра і текстура натуральних матеріалів, створених матінкою-природою, просто вражають уяву. Слово «граніт» з італійської перекладається як «зернистий» - це вулканічна порода з різноманітною гамою кольорів і з зернами різного діаметру.

Цей камінь неймовірно твердий, так як він складається з польового шпату, слюди і кварцу. Поєднання цих природних мінералів в монолітній масі виглядає просто приголомшливо, особливо на кухонних поверхнях, стільницях і барних стійках.

Ці гранітні елементи додають кухні унікальний стиль, а мода на природний камінь, в цьому можна бути впевненим, не пройде ніколи. Сучасні господині просто не зможуть цього не оцінити!

Граніт, створений самою природою, має таку багату кольорову гаму, що кожен зможе підібрати подобаються йому колір для своєї кухні. Природа створила граніт чорного і червоного, сірого і навіть рожевого кольору. Але головне - це колір вкраплень, що мають самі химерні форми і відтінки, завдяки яким ваш інтер'єр придбає властиву тільки йому індивідуальність.

Природний граніт широко відомий своєю високою стійкістю до механічних і хімічних впливів, завдяки чому його широко застосовують для облицювання набережних і фасадів будинків, а також його використовують у створенні скульптур. Він відмінно піддається обробці і поліровці, зберігаючи дзеркальну поверхню протягом століть.

Атмосфера кухні має достатньо агресивне середовище для граніту, тому вкрай важливо стежити, щоб потрапляють на гранітну поверхню лимонний сік (кислота) або вино, кава або жир були негайно видалені.

Столешница из гранита

Інакше після їх висихання поверхня покриється трудновиводімиє плямами.

Стукати по граніту, ставити на нього гарячий посуд або різати на нього як на дошці для різання, використовувати металеву щітку для очищення поверхню вкрай не рекомендується. Все це завдає непоправної шкоди полірованій поверхні.

Придбайте спеціальні очищаючі засоби, призначені спеціально для догляду за гранітом, або поліруючі засоби, до складу яких входить віск.

Вибравши граніт в якості обробки вашої кухні, вона не тільки стане тим місцем, де готують їжу, але і стане відображенням частинки вашої душі. Атмосфера нової кухні буде надихати вас на творчість і винахід нових, карколомних шедеврів кулінарного мистецтва.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru