Friday, March 13, 2015

Стельовий карниз своїми руками

Важко уявити затишну та комфортну квартиру без штор. Вони є заключним моментом в оформленні інтер'єру вашого житла. Але без допомоги стельових карнизів, їх просто неможливо буде повісити. Зараз у продажу є найрізноманітніші карнизи, що відрізняються якістю, розміром і кольором.
Переваги карнизів

За допомогою карнизів можна повісити штори під стелею. Це дуже зручно і дозволяє використовувати портьєри різної щільності. Хороша якість і не висока ціна робить карнизи ще більш зручними для господинь.
Різновиди

Карнизи різняться між собою лише матеріалами, з яких вони виконані. Найчастіше це - алюміній або пластик. На них може розташовуватися чотири ряди штор, з найрізноманітнішими композиціями. Карнизи бувають з поворотними шинами, прикрашені багетной накладкою і з шинами без декору, але з смугами напрямки.
Розрахунок довжини карниза

Щоб дізнатися довжину карниза необхідно додати 0,4 м до довжини вікна. Для штор з щільної тканини карниз треба вибрати трохи довше. Якщо вікна в кімнаті знаходяться поруч, до їх довжини додайте 0,3 м. Карниз найкраще розташувати на відстані 10 см від стіни, тоді буде зручніше відкривати вікно.
Простий монтаж

Перш, ніж приступити до монтажу необхідно підготувати місце для установки шин. Подумайте, на якій висоті у вас буде карниз. Подрежьте акуратно плінтус, якщо він заважає. Потім виконайте розмітку і перевірте, щоб відстані з двох сторін від вікна були рівними. Багетну накладку попередньо встановіть на шину. Заключним етапом роботи є свердління отворів для дюбелів, але які буде кріпитися карниз.

Для стелі з гіпсокартону, потрібні спеціальні дюбелі-метелики, навантаження на них повинна бути не більше 5 кг.
Кріплення карниза до натяжної стелі

Перш ніж прикріпити карниз до натяжної стелі необхідно підготувати планку, відповідну довжині і ширині карніза.Толщіна її повинна бути трохи менше відстані від матеріалу стелі до плити підстави. Планка за допомогою дюбелів кріпиться до стелі. На матеріалі встановлюють кільця для саморізів. В кінці його необхідно натягнути і встановити карниз.

Для натяжної стелі виконують приховане розташування карниза, він кріпиться дюбелями за брусом. У цьому випадку створюється враження, ніби штори спадають зі стелі.

Якщо в кімнаті стелю вже встановлений, карниз необхідно кріпити на кронштейни, закріплені в стінах.
Монтаж із застосуванням клею

Карнизы для штор потолочные Карниз набагато легше кріпиться рідкими цвяхами, які розраховані на навантаження до 80 кг / м2.

Перш, ніж почати роботу необхідно очистити стелю від пилу, старої побілки і залишків фарби. Всі нерівності зачистите, і заґрунтуйте. Рівний, чистий, знежирений і сухий стелю оптимально підходить для виконання кріплення.

Рідкі цвяхи наносять вниз змійкою і щільно притискають. Щоб поправити карниз, не відривайте його від стелі, а обережно посуньте. Клей схоплюється за двадцять хвилин, але для повного висихання потрібно пара днів.

Після прочитання всіх цих рекомендація, ви можете самостійно і спокійно закріпити карниз у себе в квартирі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru