Wednesday, March 11, 2015

Грибок на стінах: причини появи та профілактика грибка під час проведення будівельних робіт

Грибок на стенах - это распространенное явление. Все коли-небудь стикалися з ситуацією, коли, після затоки сусідів або з інших причин, на стінах утворювалися чорні цятки. Вони виникають через цвілеві грибки, який досить-таки швидко поширюється по поверхні. Грибок починає руйнувати обробку квартири, що вимагає частих ремонтних робіт.

Люди спочатку думають, що такі цятки скоєно безпечні. Насправді це далеко не так. Небезпека грибка полягає не тільки в тому, що він зіпсує зовнішній вигляд приміщення, але також і в тому, що він здатний завдати шкоди здоров'ю всім мешканцям квартири.

Грибок згубний для людей через токсинів, які він виділяє. Перебувати тривалий час в такому будинку не рекомендується, так як у жителів квартири можуть виникнути сильні алергічні реакції. Люди ризикують отримати пневмонію, а також послабити свій імунітет.
Причини появи грибка на стінах

Основою причиною появи грибка є надмірна вологість при кімнатній температурі близько двадцяти градусів. Це може статися через великої кількості рослин в квартирі, протікання у ванній, поганою вентиляцією і так далі. Щоб уникнути утворення цвілі, слід, в першу чергу, уважно стежити за станом сантехніки в квартирі.

Також грибок може утворитися через конденсату на зовнішніх стінах. Це особливо стосується бетонних будинків. В цьому випадку допоможе своєчасне утеплення стін.
Де утворюється грибок найчастіше?

Темні плями з'являються в основному там, де обмежено рух повітря. Справа в тому, що грибок не потребує сонячному освітленні і легко почне поширюватися близько штор, за шафами і в багатьох інших важкодоступних місцях, де господарі можуть одразу не помітити небезпечні плями. Тому дуже важливо якомога частіше проводити генеральні прибирання.

Офісні ж приміщення необхідно регулярно провітрювати. При появі перших цяток, які ще не почали активно розмножуватися і поширюватися на інші площі, потрібно тут же обробити пошкоджену поверхню або перекисом водню, або оцтом або креозотом.
Профілактика появи грибка під час проведення будівельних робіт.

Грибок на стенах: причины появления и профилактика грибка во время проведения строительных работ

Для запобігання грибка при проведенні ремонтних робіт слід обов'язково обробити стіни спеціальним розчином. Не варто відразу ж приступати до фарбування.

Засобу буде потрібно якийсь час, щоб подіяти і убезпечити стіни від освіти небезпечного для людей грибка.

Ні в якому разі не можна забувати про запобіжні заходи під час нанесення розчину, так як він досить отруйний.

1 comment:

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru