Friday, March 13, 2015

Чисте повітря у вашому домі.

Споруда будинку досить важке заняття, яка супроводжується безліччю перешкод і проблем. Перед тим як приступити до будівництва треба чітко уявити картину того, що повинне вийти в кінці. Розробляючи проект потрібно врахувати всі нюанси, а найважливішим домогтися комфорту в майбутньому будинку.

Говорячи про комфорт варто задуматися про систему вентиляції, яка повинна бути продумана заздалегідь до початку будівництва. Чистота і свіжість повітря у вашому будинку залежить від вибору системи вентиляції, однією з яких є "припливна вентиляція".

Використовуючи даний тип вентиляції в будинок буде надходити очищений і свіже повітря, а відпрацьований йти через витяжку або воздухоотводи.

Особливість роботи припливної вентиляції грунтується в постійному теплообмінному процесі. Вуличний потік повітря нагрівається в спеціальному відсіку і вже в будинок подається в очищеному вигляді. Потоки повітря вентиляції та витяжки між собою не змішуються, а лише допомагають собі в процесі обміну тепла.

Воздухоотводи встановлюють в туалеті, ванній і на кухні. У ці системи повітря витісняється за рахунок використання природної вентиляції (кватирки, двері). Використання даної моделі вентиляції вкрай зручно, але вона має ряд недоліків. Вулична температура, погода і безліч інших факторів, від яких залежить природна вентиляція, притаманне, так само і в припливної.

Використання пластикових вікон в будинку зводить ефективність застосування припливної вентиляції до нуля. Щоб забезпечити комфортні умови для життя і роботи в місцях з встановленою системою вентиляції подібної припливної слід часто відкривати кватирки, щоб пустити потік свіжого повітря.

Нинішні системи механічного очищення вирішують подібні типи проблем. Ціна таких систем змінюється в залежності від використовуваних додаткових елементів. Найпростішою і дешевої системою є вентилятор, вбудований в стіну або вікно. Щоб Взимку запобігти проникненню холодного потоку повітря в приміщення, встановлюють спеціальний модуль обігріву званий калорифером, а так само забезпечують захист від можливості перегріву.

Присутність фільтра в системі позбавляє від пилу і різних частинок, наявних у повітрі. У різних умовах очищений потік повітря може бути як холодним, так і теплим, вологим або сухим.

Приточно-вытяжная вентиляция.

Для приміщень з великою площею (200-300 кв.м) кращим варіантом є комбіновані системи вентиляції. У приміщеннях з малою площею (до 300 кв.м) досить використання невеликої моноблока системи вентиляції, які маю всі плюси комбінованих систем. Таким чином кращим варіантом для будинків, офісів та інших будівель, є система у вигляді моноблока, що забезпечує припливну вентиляцію.

Приміщення в якому надлишок вологи і тепла кращим варіантом буде установка "загальнообмінної системи вентиляції". Використання "припливної системи вентиляції" повітря з приміщення видаляється такою ж кількістю що і подається. Є певні моменти коли в приміщенні виділяються різні отруйні речовини і неприємний запах. У таких випадках повітря через витяжку буде йти в більших кількостях, ніж надійде в систему припливної вентиляції, щоб не поширювати запах по всьому приміщенню.

Загальнообмінна система вентиляції вирішує проблему, розбавляючи концентрацію шкідливих речовин, балансує вміст вологи і тепла, а так само забезпечує нормалізацію повітря до санітарно-гігієнічного рівня.

Вибір системи вентиляції залежить тільки від вас, але слід це робити ще на етапі будівництва і врахувати всі можливі проблеми для забезпечення вашого будинку чистим, свіжим повітрям.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru