Monday, March 16, 2015

Особливості оформлення інтер'єру в стилі рококо

Стиль рококо (від французького "rocaille" - "раковина") з'явився у Франції як розвиток стилю бароко в середині XVIII століття. На відміну від свого прабатька, стиль рококо не шукає помпезності, контрастності форм і темних кольорів, а воліє вишуканість ліній і світлі спокійні тони - рожеві, блакитні, зелені, білі, і для їх підкреслення використовує золоті деталі.

Для рококо насамперед важливі деталі інтер'єру, тому при обробці приміщення в цьому стилі важливо пам'ятати про його декоруванні.

Фарбування стін в пастельні тони, такі, наприклад, як фісташковий або блакитний, стануть початком шляху до створення ідеальної стилізованої вітальні. При плануванні колірної гами кімнати необхідно пам'ятати про дотримання її цілісності та гармонійності.

Меблі не повинна мати гострих кутів, кожна лінія повинна плавно перетікати в іншу, утворюючи таким чином хвилі або мушлі.

Крісла з витонченими вигнутими ручками, маленькі диванчики з великою кількістю подушок, квіткові орнаменти на оббивці, світлі штори ідеально підійдуть для вітальні. Краще, щоб меблі мала овальні «м'які» форми.

Кришталева золота масивна люстра, яка займає чільне місце в кімнаті, повинна бути прикрашена численними візерунками та орнаментами. Крім неї, в кімнаті необхідно розмітити підходящі бра або торшери, які у вечірній час наповнять кімнату таємничістю і спокоєм.

Для розстановки акцентів використовуються золоті елементи: це може бути ліпнина, карнизи, золотий посуд, золоті ручки у меблів. Камін з золотим обрамленням може стати центральним декоративно-функціональним елементом кімнати.

Стиль Рококо в интерьере При декоруванні стін спальні найкраще не обмежуватися світлими тонами і золотими вставками. На стінах можна розмістити лаконічну розпис на сюжет з античної історії або міфології, а стеля, обрамлений золотою ліпниною, залишити світлим і об'ємним.

Це допоможе візуально збільшити розміри спальні. Центральне місце в спальні - ліжко, - можна прикрасити балдахіном з легкого шовку і покривалом з героями античної міфології.

Стилізовані золоті канделябри і свічники, порцелянові фігурки і вази, золотий годинник, квіткові орнаменти на меблях додадуть кімнаті завершений вигляд.

Декорування і комфортність - ось дві основні умови стилю рококо, тому при плануванні важливо пам'ятати не тільки про форми і візерунках, але і про функціональність.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru