Tuesday, March 10, 2015

Виправляємо невдалу фарбування

При виправленні невдалої фарбування поверхні можна використовувати багато способів, в тому числі декорація різними прикрасами, заважить проблемне місце картиною, де щось підфарбувати, а де то навпаки, зняти весь шар і перефарбувати заново.

Може бути й таке, якщо другий шар фарби наноситься відразу після першого, дана процедура небажана, оскільки вона псує колір і залишає розлучення на стіні, виглядає дуже неакуратно і не красиво. У цьому випадку не уникнути повторної фарбування, що б вивести колір врівень і без вад.

Потрібно стежити за нанесенням грунтовки. Вона може бути нанесена неправильно або «піти» грудками.

Все - таки, перш ніж приступити до перероблення роботи, потрібно обов'язково виявити причину появи дефекту в процесі фарбування. Дуже можливо, що робота йде якось не так, використовується неякісна фарба, або взагалі не використовується грунтовка. Якщо присутні неякісні матеріали, то їх потрібно поміняти і купити більш гарні по своєму складу і якості.

Не варто фарбувати поверхні в дуже жарку погоду, так як фарба має властивість дуже швидко висихати і можуть з'явитися тріщини, в даному випадку перефарбування не уникнути. При чому, це буде проблемно, оскільки доведеться отшелушить стару фарбу, зашкуріть поверхню і наносити все заново.

Необхідно давати фарбі висохнути остаточно після першого нанесення. Дуже простим способом є точкове нанесення і ефективним воно є тільки в тому випадку, якщо фарба нерівномірно лягла, інакше фарба повністю знімається і наноситься новий шар. У такому випадку стара фарба акуратно знімається, використовую соскребок, наждачний папір або інші підручні інструменти для видалення, далі місце ремонту грунтується.

Вся поверхня покривається грунтовкою рівномірно, тонким шаром, ці умови важливо дотримуватися для отримання ефективного результату. Потрібно не повторювати помилок і дати грунтовці висохнути.

Після закінчення роботи з ґрунтовкою, наноситься фарба - перший шар. Робити всі дії потрібно акуратно, сконцентрувавши увагу на роботі, адже недбале ставлення до фарбування, теж є причиною невдач. Не можна приступати до нанесення другого шару не давши першому шару висохнути остаточно, що б уникнути проблем і не витрачати час і нерви на її виправлення.

К примеру, в случае с неудачной покраски можно все исправить До речі, час, при якому фарба висихає, дорівнює 24 годинам. Дотримуючи всі умови, при нанесенні другого шару, колір вийде без розлучень і дуже насиченим, сама фарба не скривиться і ляже рівною поверхнею. При роботі з другим шаром, важливо потрапити в тон всьому кольором на поверхні.

Якщо все - таки, це неможливо зробити по будь - якої причини, то можна проявити креативність і пофарбувати зіпсований ділянку іншим кольором або накласти трафарет, ця процедура, звичайно дуже трудомістка і вимагає величезної відповідальності, що б і в цей раз не вдаватися до виправлення. При цьому підході з розумом і відповідальністю результат не змусить себе чекати.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru