Monday, March 16, 2015

Квартира-студія

У сучасному суспільстві особливою популярністю користуються квартири-студії, в Росію даний тип житлового приміщення прийшов із США в 1990-і роки. Особливо вони популярні у творчих натур, студентів та людей, що володіють скромним бюджетом. Ці житла є просто знахідкою для дизайнерів. Особливо зараз, коли люди свідомо йдуть на перетворення своєї звичайної квартири з невеликою кухнею в таку квартиру-студію. Через малого обсягу кухонного простору, господарі шукають будь-які варіанти і способи для його розширення.

Кухонний простір можна розширити візуально за допомогою світлових, колірних рішень, використавши, дані прийоми можна створити ілюзію простору, на ділі ж площа залишиться колишньою. А ось більш кардинальне рішення даної проблеми, тобто знесення перегородки між вашою вітальнею і кухнею дозволить, дійсно, збільшити простір.

У цьому рішенні головне не втратити гармонії між цими двома приміщеннями, бажано виконати їх інтер'єр в єдиному стилі. Якщо сім'я невелика, то можна не використовувати стіл і стільці, що займають багато місця, а використовувати їх альтернативу - барну стійку, яка займає набагато менше місця і виглядає більш сучасно. Але при створенні даного інтер'єру варто продумати все до дрібниць, наприклад, варто подбати про гарну витяжці, щоб запахи приготування їжі не долинали до зони відпочинку або робочого місця.

Також при суміщенні вашої кухні з вітальні стоїть ретельно продумати колірну гамму приміщень, так як, наприклад, якщо кухня обклеєна яскравими помітними шпалерами, то вона не буде гармонійно виглядати з кімнатою, оформленої в приглушених пастельних тонах, швидше виникне цілковита дисгармонія. Для підлогового покриття краще використовувати різні матеріали, при цьому враховуючи той факт, що підлоги на кухні забруднюються набагато швидше і частіше, ніж в житловій зоні. У кімнаті можна постелити лінолеум або покласти паркет, а на кухні кахель, який легко відмивається. При цьому колірна гамма повинна гармоніювати.

Дизайн интерьера квартиры студии Важливим залишається також питання про освітлення, суміщених кухні і вітальні. У кухні, як правило, встановлюється локальне освітлення над робочою зоною і обідньої встановлюються спеціальні лампи. У кімнаті можуть використовуватися відразу кілька джерел світла, наприклад: люстра, бра, оригінальний торшер.

Поєднання двох приміщень в одне є відмінною ідеєю для збільшення простору, головне врахувати всі нюанси і до дрібниць продумати всі деталі інтер'єру.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru