Friday, March 20, 2015

Дизайн інтер'єру. Варіанти перепланування квартири

Якщо квартира не володіє великою площею, її господарі постійно думають над розширення простору. Дизайнери пропонують цікаві та раціональні варіанти перепланування, які дозволяють поліпшити експлуатаційні характеристики приміщення, зробити проживання в ньому більш комфортним. Один з таких варіантів - створення квартири-студії.


Багаті можливості, які пропонує для створення оригінального інтер'єру квартира-студія, вимагають уважного підходу до всіх змін.

Безумовно, в такому приміщенні буде набагато світліше і просторіше, але можливості усамітнитися у живуть в квартирі вже не буде. Особливо важливо це врахувати для великих сімей.

Перед проведенням робіт з перепланування слід вивчити характер стін, які планується зносити, адже несучі стіни чіпати не можна.

У майбутній студії слід заздалегідь виділити основні зони. Зазвичай виділяють куточок для сну, для роботи, кухонну зону. Також потрібно передбачити, де можна буде приймати гостей.

Для зонування вибирається один з найефективніших прийомів - виділення за допомогою кольору, будівництво подіуму, цікава конструкція стелі. Також для визначення тієї чи іншої зони використовуються освітлювальні прилади, які своїм світлом обмежать якусь площу.


Модна і оригінальна по своєму інтер'єру квартира-студія вимагає дуже ретельно підтримувати порядок у приміщенні, адже тут все на виду. Якщо немає часу постійно займатися прибиранням, перепланування буде не самим практичним рішенням. Особливо потрібно стежити за порядком в кухонній зоні.

Шафки слід вибирати закриті, та й на робочій поверхні залишати тільки найнеобхіднішу кухонне начиння. Обов'язково встановлюється дуже потужна кухонна витяжка, що забезпечує чисте повітря по час приготування їжі.


Перепланування квартири може проводитися і з метою приєднання до житлової площі заскленого балкона. Навіть кілька квадратних метрів дають додаткову можливість зробити дизайн інтер'єру більш функціональним і комфортним, облаштувати невеликий кабінет або майстерню. І приєднання балкона, і облаштування квартири-студії вимагає спеціального дозволу.

Навіть при дозволі не можна буде перенести батарею опалення, тому обігрів балкона потрібно забезпечувати іншими способами. Самий популярний і ефективний варіант - система «Тепла підлога».

Дизайн интерьера. Варианты перепланировки квартиры

Також необхідно буде встановити дуже надійні склопакети. Металопластикові вікна з необхідною кількістю склопакетів є одним з методів підтримки комфортної температури на приєднаному балконі.


Приєднання до спальні ванної кімнати - сміливе і оригінальне рішення, що вимагає професійного підходу до підготовки і виконання даних змін. Такий інтер'єр спальні викличе захоплення у молодої пари, але з часом проявляться і деякі незручності, з якими потрібно буде миритися.

Адже необхідно буде вирішувати проблему з підвищеною вологістю, а також в кімнаті складніше буде створити ідеальні умови для відпочинку і сну.


Перепланування квартир - це можливість створити в будинку максимально комфортні умови для життя. Дизайн інтер'єру буде відображати уявлення господарів будинку про затишок, домашній атмосфері.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru