Wednesday, March 11, 2015

Як утеплити підлогу на балконі

Как утеплить пол на балконе Не всі родини живуть у великих просторих квартирах, а купити велику житлову площу немає можливості.

Можна звичайно, зробити радикальну перепланування, але є варіант куди простіше - раціонально використовувати площу балкона або лоджії.

Для цього потрібно спочатку склити балкон надійними вікнами, утеплити стіни і налагодити опалення, адже навіть у холодну пору року температура на балконі повинна бути більше 20 градусів.

На балконі можна використовувати батареї центрального опалення, тому в якості джерела тепла можна вибрати конвектор. Асортимент їх на ринку досить великий.

А тепла підлога буде служити додатковим обогревом.Конечно, установка системи теплої підлоги обійдеться досить дорого, але це того варто. У теплої підлоги величезна кількість плюсів. Наприклад, така система дуже знадобиться в той час, коли опалювальний сезон ще не почався або вже закінчився, а на вулиці ще досить холодно.

Перед тим, як почати монтаж, необхідно звернути увагу на підготовчі роботи. Важливо пам'ятати, що система теплої підлоги не має на увазі під собою нагрівання підлоги, а лише не дає холодному повітрю проникати в кімнату. Такий ефект дає спеціальний гідроізоляційний утеплювач, який укладається не тільки на підлогу, але і на бічні сторони самого балкона.

Перед укладанням самого утеплювача спочатку потрібно прокласти пароізоляційний шар. У кутах і стиках він проклеюється фольгою або металізованим скотчем. Пароізоляційний шар потрібен для того, щоб взимку на підлозі не з'явився конденсат у вигляді крапельок води. Після цього потрібно визначитися з технологією: плівковий інфрачервоний підлогу, нагрівальні мати або кабельний обігрів

У кожної технології свій нагрівальний елемент, причому закладають його на різну глубіну.Кабельная система обігріву складається з нагрівальних кабельних секцій, вони бувають одно- і двожильні. Монтують таку систему обов'язково в піщано-цементну стяжку, товщина якої повинна бути близько 50мм.

Нагрівальний кабель прокладають на глибину 30 мм. Завершують покриття такого статі зазвичай кахельною плиткою. Стяжка сохне 28 днів, після цього можна повною мірою користуватися сістемой.Нагревательние мати- вони відмінно підходять під дерево, ламінат і лінолеум, так як укладають їх в склеювальний шар.

Експлуатація такої підлоги можлива після застигання клею. Крім явних переваг цієї системи існують ще й недоліки. Вартість її набагато вище вартості кабельних секцій. До того ж акумуляторні мати НЕ акумулюють тепло.Інфракрасние плівкові підлоги - їх встановлюють як додатковий обігрів.

Утепление пола на балконе Обігрівальні елементи цієї системи випромінюють теплові промені, завдяки їм нагріваються не тільки підлогу, а й стіни, і решта предметів, які потім віддають тепло. Завдяки цьому в кімнаті досить тепло і комфортно.

У інфрачервоної підлоги маса переваг: рівномірний розподіл температури, відсутність навантаження від стяжки, до того ж такі підлоги повністю антиалергенних, а при пошкодженні статі, система автоматично відключається.

Інфрачервоні підлоги можна укладати під будь-яке покриття та експлуатувати відразу після монтажу. Прослужить такий стать не менше 20 років. Можна вибрати будь-яку з цих систем, в залежності від уподобань, але установку таких систем краще довірити кваліфікованим фахівцям.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru