Tuesday, March 10, 2015

Як зробити ідеальну передпокій?

Є приказка, що театр починається з вішалки. Ну а з чого ж починається домашній затишок? Звичайно ж з передпокою.

Саме вона складе перше враження про будинок і домочадців. Тому до підбору меблів і обробці передпокою слід ставитися так само серйозно, як і до облаштування усього іншого.

Існує три головних правила для вибору меблів у передпокій - економія простору, зручність, хороший дизайн. Як досягти всіх трьох елементів відразу, якщо простір прихожей обмежено? Давайте розберемося докладніше.
Поверхні

Щоб візуально збільшити простір, стіни слід забарвити в світлі тони. Або ж використовувати світлі вінілові / бамбукові шпалери.

Уникайте фактури (камінь, дерево, декоративна штукатурка), нехай стіни будуть гладкими і рівними. Якщо є бажання зробити який-небудь акцент, то можна використовувати, наприклад, велюрову аплікацію на одній зі стін.

Стеля обов'язково повинен бути білим - таким чином простір буде здаватися вище і просторіше.

Що стосується статей, то обмежень тут немає. Тільки одне але - використовуйте мастику замість лаку, бо мастика куди надійніше і простіше у догляді, а її зносостійкість на порядок вище, ніж у лаку.
Меблі

Звичайно ж кращим рішенням для передпокою є вбудована шафа. Однак не кожному це доступно. Тому можна просто правильно підібрати гарнітур.

Не варто вибирати дуже широкий шафу. Нехай краще він буде довшим, але полки його не будуть дуже глибокими. Так Ви попрощаєтеся з відчуттям нагромаджених передпокою і брак простору.

Підберіть світлі меблі з контрастною обробкою - виглядати це буде свіжо, але шафу при цьому не загубиться на тлі світлих стін.

По можливості підбирайте гарнітур з довгими, але високими платтяними шафками - це теж візуально підніме стелі. І нехай в гарнітурі присутній дзеркало - воно розширить простір. Та й зручності цього не позичати.

Как сделать прихожую своими руками. Відмінно підійде в передпокій гарнітур з парою закритих полиць (для взуття) і низьким, широким комодом.

Найпростішим рішенням буде довгий і високий закриту шафу з розсувними дверима. Тут можна буде зберігати не тільки одяг, але різні домашні дрібниці: парасолі, прасувальну дошку та ін.
Освітлення

Передпокій, як правило, досить темне приміщення. Тому сюди підійде люстра або світильник, з розсіює світлом. Але не в плафон, а від плафона.

Можна вибрати світильник з кованим плафоном - це буде і красиво, і практично. Адже світло буде проникати крізь витиеватий метал і добре освітлювати приміщення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru