Sunday, March 22, 2015

Чому біліють цеглу на фасадних стінах (як уникнути подібної неприємності)

Досить часто цегляні фасади піддаються такому явищу, як освіта дивних білих плям або розлучень, відомих також, як "висоли". Явище дивне, особливо, якщо врахувати, скільки грошей вкладено в будматеріали! Чому ж виникають ці самі "висоли", а головне - що з цим робити? Отже!


Побіління червоної цегли відбувається, як правило, або восени, або навесні. Як тільки ви помічаєте це явище, то відразу починаєте грішити на якість цегли: мовляв, обдурили вас, всунули "прострочений" цегла! Однак, поспішаю вас заспокоїти: "висолів" - явище дуже поширене, а головне - цегла тут абсолютно не винен. Справа йде набагато простіше.

Дивіться: в процесі кладки цегли використовується що? Вірно: цементний розчин. У розчин сходить не тільки цемент з піском, а й вода. Ось саме з водою і пов'язана поява "цегельних Белей". У процесі висихання зайва волога випаровується, а водорозчинні солі, що містяться у воді - виходять назовні і проявляються і кристалізуються прямо на цегляній стіні.

Засвоїли? Тоді йдемо далі і шукаємо рішення, як видалити негарний наліт. Мити стіни від "висоли" - заняття не тільки не вдячна, але й дурне: після миття "Белей" з'явиться раз в десять більше (пам'ятаєте, що "висолів" з'являється саме після контакту з водою). Найкраще рішення проблеми - металева щітка! Візьміть щітку і злегка пройдіться по проступила пляма солі - вони легко знімаються: не залишається й сліду! Видаляючи солі такий щіткою - уже через пару процедур сіль зовсім перестане проступати: її запаси в цеглі не нескінченні.


А тепер кілька порад, як вберегти стіни від сольових проявів:

1) завжди використовуйте тип розчину, який відповідає типу використовуваного цегли;

2) розчин для кладки цегли повинен бути досить густим;

3) цегляна кладка виробляється тільки в суху погоду;

4) розчин не повинен потрапляти на фасадну частину цегли;

5) свіжу цегляну кладку на ніч слід накривати;

6) настійно обробіть фасад спеціальним захисним засобом.
От і все. Сподіваюся, ці прості поради допоможуть вам уникнути проблем. Удачі!

1 comment:

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru