Sunday, March 15, 2015

Ремонт квартири від "А" до "Я".

Ремонтые работы Плануєте ремонт в квартирі? Але ніяк не можете почати? Як правило, ремонт не викликає у нас позитивних емоцій: забирає багато часу, "спливають" гроші, бруд, розруха в квартирі ... Дуже часто буває так, що це все затягується надовго.

Тому потрібно відповідально і серйозно підійти до цього питання. Якщо вже затіяли ремонт, його обов'язково потрібно довести до кінця. А для натхнення потрібно намалювати в своїй уяві кінцевий результат! Красиво, чисто, світло, затишно. Варто тільки трошки потерпіти, адже це не тільки відповідальний крок, але і необхідний. Найголовніше - ретельно все обдумати і спланувати. І - вперед!

По-перше, подумайте, який саме ремонт потрібен вашій квартирі: косметичний, або капітальний. Якщо капітальний вже проводився раніше, то можна обійтися косметичним, якщо ж ні, то налаштуйтеся на капітальний. У цьому випадку потрібно багато вільного часу. Тому, якщо Ви сильно завантажені роботою, краще дочекатися відпустки. Тоді ремонт не затягнеться надовго.

По-друге, потрібно продумати грошове питання. Ринок будматеріалів і зараз різноманітний і доступний для бюджетів різних рівнів. Розрахуйте витрати - всі матеріали повинні бути Вам "по кишені". Ще дуже важливе питання - хто саме буде виконувати ремонтні роботи.

Є тільки два шляхи: або це будуть наймані робітники, або Ви будете робити ремонт своїми руками. У першому випадку послуги хороших професіоналів обійдуться Вам недешево. Якщо ж Ви не "повний нуль" у цій сфері, то можна здійснювати ремонт самостійно. Тут є багато позитивних моментів: Ви робите самі для себе - значить якісно; Ви самі плануєте свій час і контролюєте процес; і найголовніше - економія коштів.


Якщо Ваших фінансів вистачить відразу на всю квартиру - це здорово! Але, якщо ви обмежені грошима, то варто вибрати ту частину квартири (кімнату або кілька кімнат), яка вимагає оновлення в першу чергу.

Третій крок - закупівля будматеріалів та інструментів.

Обміркуйте наперед, які роботи будуть проводиться, які інструменти та матеріали необхідні для цього. Складіть список, підрахуйте приблизно вартість, і тільки тоді вирушайте в магазин.

Далі йде підготовка до ремонту. Потрібно звільнити приміщення, винести всі предмети інтер'єру та частина меблів (яку можна підняти). А про важку меблів, яка залишається в кімнаті, потрібно подбати: обгорнути її спочатку щільною тканиною, а потім плівкою, щоб не пошкодити під час робіт. Потім слід видалити всі оздоблювальні матеріали (старі шпалери, побілку, неміцну або нерівну штукатурку і т. П.).

Ремонт квартиры

Далі все поверхні потрібно вирівняти спеціальними матеріалами або сумішами для стелі, стін і підлоги. Ідеальний варіант - видалити всі старі покриття "до цегли" і нанести рівний шар штукатурки. Подумайте також про нову проводці. З нею буде набагато безпечніше користуватися сучасними електроприладами.

Обробку починайте зі стелі. Коли будете робити новий потік, не забудьте про освітлювальних приладах. Покриття для стін має бути міцним, особливо якщо будуть кріпитися навісні шафи. Якщо будете вирівнювати підлогу, пам'ятайте, що цементна стяжка повинна сохнути від однієї до трьох тижнів, залежно від товщини шару. Далі можна переходити до фарбування і обклеювання поверхонь. Якщо потрібно, перед цим обробити поверхні грунтовкою.

Коли робота зроблена, настає приємний завершальний штрих - декор інтер'єру і розстановка меблів.

Нарешті, пам'ятайте: якщо все ретельно спланувати, обміркувати, розрахувати, то і ремонт може вам в радість.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru