Tuesday, March 17, 2015

Акваріум в інтер'єрі квартири

Живий куточок у квартирі прикрасить будь-який інтер'єр. Акваріум є не тільки елементом декору, але і прекрасним засобом зняти стрес після робочого дня. Акваріум може стати прекрасним рішенням для нестандартного приміщення, де, наприклад, необхідно зонувати простір.

Перш за все слід визначитися з місцем розташування даного предмета, з функцією, яку виконуватиме акваріум. Якщо його мета виключно декоративна, то рибками акваріум можна і не заселяти.

Поставити його можна і в спальні, і у вітальні, і у ванній кімнаті, і на кухні. Необхідно врахувати, що рибки не люблять прямі сонячні промені. Яскраве світло їм необхідний тільки в період нересту.

Домашні акваріуми бувають підлоговими, підвісними і вбудованими. Моделі можуть бути у вигляді барної стійки, акваріума-картинки, акваріума-келиха.

Є величезний вибір маленьких акваріумів у вигляді настільної лампи або келиха.

Найчастіше в квартиру вибирають підлоговий акваріум, так як він найпростіший в обслуговуванні і догляді. Він не завжди має форму прямокутника. У такого акваріума можуть бути скоси, кути або округлості. Необхідно вибрати міцну підставку. Головний плюс - завжди можна переставити.

Вбудовану модель можна використовувати в інтер'єрі як перегородку або вмонтувати в нішу. У спальні часто виконує функцію нічника. Якщо такий акваріум заселяється, то необхідно залишити місце зверху для зміни води. Один недолік - шум від електроприладів.
Підвісні акваріуми ергономічні, але мають обмеження по вазі.

Акваріум в спальні. Дуже красиво виглядає вбудований акваріум над ліжком або навпаки, можна зробити у вигляді узголів'я ліжка. Такі варіанти робляться на замовлення і пристойно стоять.

Акваріум у вітальні. Тут він може бути елементом меблів (столик, картина) або використовуватися в якості перегородки. При будь-якому варіанті установки акваріум створить теплу атмосферу затишку і спокою, що важливо для кімнати, де кожен день збираються всі члени родини.

Акваріум в кухні. Найчастіше встановлюється в якості барної стійки або полички, хтось примудряється вбудувати його замість кухонного фартуха. Питання, як за ним доглядати, залишається відкритим.

Аквариум в интерьере квартиры

Акваріум у ванній. Можна вбудувати просто в стіну або нішу. Теоретично, його можна оформити у вигляді мийки, але питання обслуговування скрутний.

У сучасних квартирах предостатньо місця для польоту фантазії. Головне - робити з розумом, все продумавши і розрахувавши. При нестачі простору купуються маленькі акваріуми від 2,5 до 5-7 літрів з однією або двома рибками.

Такий "малюк" вміститься і на робочому столику, і на поличці біля дивана, і в спальні на тумбочці. Мінімум витрат і не так багато турбот в плані догляду.

Все залежить від побажань мешканців квартири і містких здібностей житлового приміщення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru