Friday, March 13, 2015

Обробка ванної кімнати пластиковими панелями

Зазвичай ванну кімнату обробляють або плиткою, або пластиковими панелями. І плитки і пластикові панелі довговічні. Але плитку укладати дуже складно і краще це довірити професіоналові. А ось монтаж пластикових панелей дуже простий і зробити його в стані кожна людина.

Для його монтажу необхідно: пластикові панелі, пластикові куточки, дерев'яні бруски або металевий профіль, шуроповерт, саморізи, рівень, дриль і дюпеля. Якщо стіни рівні, то можна обійтися без брусків і профілів.

У цьому випадку панелі можна кріпити прямо до стіни за допомогою рідких цвяхів. Якщо стіни не рівні і вирівнювати їх не хочеться, то тоді знадобляться профілі або дерев'яні бруски.

Поперечки розташовуються один від одного на відстані 30-60 сантиметрів. Поперечки обов'язково повинні стикатися з підлогою і з стелею.

Спочатку за допомогою рівня розкреслюють де вони перебуватимуть. За допомогою дрилі і дюпеля кріпимо наші напрямні до стіни.

Після того як прикріпили напрямні поперечки, можна приступати безпосередньо до монтажу. За допомогою лобзика або ножівки по металу вирівнюємо необхідне нам кількість панелей на необхідну висоту.

Монтаж починається від кута приміщення. У кутку, щоб приховати зазори між панелями, кріпимо кутовий молдинг. Вставляємо в нього першу панель і фіксуємо її за допомогою саморізів. Зверху панелі надягаємо стартовий молдинг, щоб не впадали в очі нерівності відпилювання панелей.

Вставляємо в першу панель другу і так далі. Не забуваємо щільно притискати панелі один до одного і кріпити їх до наших поперечок. Дірки для розеток вирізаємо канцелярським ножем. А біля вікон або дверей, для закриття нерівностей використовуємо стартовий молдинг. Також є з'єднувальний молдинг, молдинг для внутрішніх кутів, торцевої молдинг.

І так поступово ми наближаємося до першого кутку. Цілком імовірно, що ціла панель туди не поміститься. Тому за допомогою канцелярського ножа, а краще лобзика, відпилюємо її до потрібних розмірів. І знову також в кут вставляємо кутовий молдинг.

Пластиковые панели - это очень хороший выбор для ванной комнаты.

Якщо виникають невеликі щілини, то можна їх можна закрити прозорим, водостійким герметиком.

Герметик допоможе врятувати ваші стіни від попадання на них вологи. Кріпити самий останній панель буде трохи проблематично.

Адже кутовий молдинг вже закріплений, але не варто зневірятися, трохи зусиль, спритності і у вас все вийде. Залишається тільки прикріпити внизу плінтуса, щоб і знизу заховати всі нерівності.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru