Friday, March 20, 2015

10 простих ідей, здатних змінити інтер'єр

У Новий рік люди очікують не чогось особливо радісного і світлого. Вони очікують не тільки свята, але ще яких-небудь змін, бажано в кращу сторону. Напередодні свята часто хочеться оновити щось у квартирі - не просто прикрасити будинок або поставити ялинку, а створити новий інтер'єр.

У цій статті хочеться запропонувати вам кілька простих ідей, які створять святковий настрій задовго до нового року. Вам не треба буде робити ремонт, і переклеювати шпалери, ви просто додасте кімнаті додаткові шарм і затишок, внесете щось нове в знайомий інтер'єр без серйозних зусиль і витрат.
Перша ідея - перестановка меблів

Цей спосіб найпростіший, а головне, абсолютно безкоштовний, хоч і трудомісткий спосіб оновлення інтер'єру. На кухні особливо не розвернешся, так гарнітур встановлений "намертво", а шафи надійно висять на своїх місцях. А у вітальні поміняти місцями крісла, диван і гірку зможе кожен домовласник. Така перестановка перед новим роком звільнить небагато місця для ялинки, яка скоро займе в приміщенні центральну позицію.

А може меблі, розташовані по-новому, буде більш зручною. У будь-якому випадку, головною вашою метою повинно бути внесення змін в інтер'єр кімнати без фінансових витрат.

Дизайнери впевнені, якщо поставити диван під цікавою кутом, то він візуально розширить вузьку кімнату. Так що ви за допомогою перестановки зможете домогтися несподіваного ефекту.
Друга ідея - беремо фарби та пензлі

Ну от, ви скажіть, що обіцяли ремонтом не займатися! Так, щоб перефарбувати одну стіну треба буде понести невеликі витрати на покупку кистей і фарб, та й праці докласти трохи побільше. Але, фарбування займе не більше одного дня, просто нанесіть фарбу на штукатурку або шпалери, а інтер'єр змінитися при цьому дуже сильно.

За порадами дизайнерів за допомогою яскравого кольору треба виділити тільки одну стіну, повісьте на неї картину і встановіть меблі, і ви зробите її фокусної точкою. А якщо ви не вмієте малювати, то можна перефарбувати тільки частину стіни, незвичайний малюнок перетворить нудну кімнату в оригінальне приміщення.
Третя ідея - "переодягнемо" вікна

"Голі" вікна зможуть зіпсувати навіть самий привабливий вигляд кімнати. Саме нові портьєри, штори або гардини додадуть приміщенню новий, привабливий вигляд.

Це до того ж легко і просто - якщо ви не захочете повністю поміняти штори, то доповніть пишним ламбрекеном вже висять фіранки. Пластикові жалюзі на кухні замініть римськими шторами і так далі.

Не забудьте про такі деталі, як бахрома, шнури і пензлика. Фіранка з такою прикрасою впишеться не в кожен інтер'єр, але все ж спробувати варто.
Четверта ідея - його величність текстиль

Не можна створити по-справжньому привабливий, затишний і домашній інтер'єр без текстилю. Це не зможе зробити навіть дизайнер. Саме скатертини, покривала, подушки приносять у дім яскраві фарби, тепло і затишок.

Дуже добре, якщо ви захоплюєтеся створенням подушок і покривал в техніці печворк або з клаптиків, вишиваєте, в'яжіть або займаєтеся іншим видом рукоділля. Проблем з оновленням інтер'єру в такому випадку не виникне зовсім, а вироби, зроблені своїми руками, будуть родзинкою і вашою гордістю в оформленні кімнати.

Але, якщо шиття і вишивка не ваш "коник", то доведеться вибирати в магазині готовий текстиль. Заняття це досить захоплююче, такі вироби коштують небагато, а інтер'єр оновлюють за п'ять хвилин.
П'ята ідея - квіти

Кімнатні рослини не тільки очистять повітря в будинку, але і будуть найвдалішим елементом в дизайні кімнати. Зелень сама по собі виглядає свіжо і яскраво, а вазони, горщики для квітів і кашпо нададуть вам великий простір для втілення ваших фантазій.

Якщо у вас в кімнаті ще немає квітів і рослин, то придбайте його в магазині і поставте на чільне місце. Порожній кут можна буде прикрасити великим і пишним рослиною. А ось фікус або пальму в новий рік можна перетворити на ялинку, просто завісивши гірляндою та іграшками.

Якщо ж у вас є прикраси на вікнах і стінах у вигляді квітів, то можете поекспериментувати з дизайном горщиків, самостійно розмалювати вазон, придбати яскраві вази з кераміки, прикрасити їх аплікацією і так далі.

Ви не хочете копатися в землі і доглядати за квітами? Просто придбайте гарну вазу і встановіть в неї ікебану. Сухі рослини простоять довго.
Шоста ідея - так буде світло

Старий абажур може видати головний секрет вашої кімнати - як давно тут робився ремонт. Освітлення відіграє важливу роль в сучасному інтер'єрі. Який би не був стиль у кімнати, а без бра, люстри, торшера або вбудованого світла вам не обійтися.

Замініть світильники, і ви досягнете нового привабливого ефекту в інтер'єрі. Якщо у вас біля дивана порожній кут, то поставте туди торшер з гарним абажуром. Він створить затишну зону для читання. А якщо стіна виглядає сильно просто, то підберіть бра потрібного стилю, і він стане головною прикрасою стіни. Цікава люстра стане родзинкою вітальні.
Сьома ідея - килим

За допомогою нового килима можна оновити не тільки стіни, але і підлогу. Але, якщо вашу вітальню прикрашає ексклюзивний паркет, то не варто приховувати таку красу, а ось простий лінолеум або ламінат потребують "сусіді".

За допомогою килима ви досягнете двох цілей - він змінить вигляд приміщення і виділить зону відпочинку і спілкування.
Восьма ідея - дзеркала і картини

За допомогою дзеркала можна розширити візуально простір кімнати, тільки виберіть для його розташування правильне місце. Якщо в дзеркалі відбиватиметься цікавий елемент дизайну, то це буде ідеально.

Картини підбирайте відповідно до вашого смаку і настроєм, актуально буде виглядати перед новим роком зимовий пейзаж. Яскравий натюрморт ідеально підійде для кухні, а в спальню повісьте картину в пастельних тонах.

Якщо у вас вже є прикраси у вигляді картин, то просто замініть рами. Можна в такому випадку самостійно створити обрамлення для пейзажу, зробивши аплікацію або розписавши раму.
Дев'ята ідея - фотографія

Новогодний дизайн интерьера

Фотографія променисто усміхненого дитини відмінно прикрасить стіну або поверхню столу. Фотографія в інтер'єрі не тільки буде радувати око, але ще поліпшить настрій і нагадає про радісні події в житті.

Вибираючи підставки або рамки для фото, керуйтеся тими ж принципами, що при виборі картини - фотографії, записані на флешку, будуть змінюватися і вносити кожен раз в інтер'єр приміщення щось нове.
Десята ідея - ваші захоплення

Ви колекціонуєте рожевих слонів? Африканські маски? Порцелянові статуетки? Пивні кухлі? Фігурки тварин? Чи не ховайте цю красу в ящику або комірчині, поставте на чільне місце, виділіть поличку у вітальні.

Пограйте з розстановкою предметів - поставте статуетки групами по чотири штуки. Якщо ви боїтеся перетворити нагромадженням предметів кімнату в музей, то просто залиште на увазі найпривабливіші фігури, а решта приберіть на місце.

Звичайно ж, тільки ви можете вирішити, як оновити інтер'єр. Здійсніть ви відразу кілька запропонованих тут ідей, або просто обійдетеся генеральним прибиранням. Важливо, щоб очікування радісного і бажаного свята в році перетворилося в задоволення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru