Friday, March 20, 2015

Позбавлення від тріщин на стінах будинку

Негативний ефект від виникнення тріщин на стінах полягає не тільки в тому, що

погіршується зовнішній вигляд будівлі. Вони свідчать про руйнування будинку. Причин для їх появи може бути багато.

Дуже часто тріщини стають результатом халатного ставлення будівельників до тієї завданню, яка була на них покладена. Іноді такі дефекти можуть утворюватися і з причини будь-яких негативних впливів на стіни, підсумком чого стає руйнування конструкції.
Чому потрібно позбавлятися від тріщин на стінах

Від тріщин обов'язково необхідно позбавлятися. В іншому випадку в будинок буде проникати волога, що дуже швидко проявиться у вигляді утворення цвілі і грибка. Крім того, житло з тріщинами у стінах доводиться набагато інтенсивніше обігрівати.

Це тягне за собою серйозні грошові витрати. Як тільки подібні дефекти виявляються, потрібно негайно вживати серйозні заходи.
Видалення невеликих ушкоджень

Перед тим, як приступати до ремонту, слід добре вивчити дефект. Від ширини і глибини тріщин залежить підхід, який буде задіяний в процесі виправлення проблеми. В першу чергу видаляється стара штукатурка, проводиться підготовка поверхні для виконання ремонту.

Поверхневі тріщини можуть бути просто залиті цементним розчином. Але коли пошкодження дійдуть уже до цегляної кладки, цих заходів буде недостатньо.
Усунення серйозних тріщин

Позбавлення від тріщин в цеглі і залізобетоні здійснюється однаковим чином. Спочатку стіна розшивається, а шви закладаються цементом підвищеної міцності. Також кладка повинна бути укріплена за допомогою залізних стрижнів.

Найкраще розібрати стіну і перекласти її заново. Але зробити це вдається не завжди. Тому існує метод закладення дефектів за допомогою спеціальних ін'єкцій всередину бетону.

В статье рассказывается о причинах появления трещин на стенах здания, о методах устранения подобных дефектов.

Особливою глибиною відрізняються ті тріщини, які з'являються унаслідок усадки грунту. Переходити до їх виправлення можна лише після того, як усадка повністю припиниться. У цьому випадку також використовується метод ін'єкцій.
Як запобігти подібні дефекти

Тріщини можуть виникати через те, що будова не забезпечується достатнім обігрівом. Перед початком їх ремонту слід спочатку розібратися з системою опалення. Інакше ефекту не буде. Якщо несуча конструкція надмірно навантажена, також існує небезпека появи деформацій.

Однією лише заміною пошкодженої частини стіни вже не обійтися. Необхідно також провести додаткове армування стін.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru