Thursday, March 12, 2015

Обклеювання стелі полістирольної плиткою

Щоб поклеїти стельову плитку, потрібно знати про три найважливіших нюансах. Мова йде про ретельну підготовку поверхні, використанні гарного клею, а також точному нанесенні розмітки. Особливо складно домогтися останнього. Для отримання ідеальної розмітки необхідно використовувати рулетку, міцну нитку, молоток і невеликі гвоздики або дюбеля.
Розмітка стелі перед приклеюванням плитки

Поклейка починається з центру стелі, який знаходиться на перетині ліній, проведених по діагоналях кімнати з її кутів. Через цей центр і середини стін, знайдені за допомогою рулетки, необхідно провести прямі. Вони позначаються ниткою, закріпленою на гвіздочках або дюбелях.

Такі лінії називаються центральними. Можна використовувати тільки одну з них - довшу. По натягнутій нитки робляться відмітки, після чого та знімається. Після цього можна переходити безпосередньо до роботи.
Підготовка стелі до обклеювання плиткою

Поверхня повинна бути ідеальним чином вирівняна. Якщо стеля стане мати вигини, плитка з часом обов'язково відстане. Крім того, не повинно залишитися ніяких відшаровуються елементів покриття.

Це означає, що до нанесення розмітки потрібно видалити зі стелі стару фарбу, а потім нанести вирівнюючий шар шпаклівки. Завершується процес підготовки підстави грунтуванням поверхні. Далі можна переходити і безпосередньо до монтажу плитки.
Вибір відповідного клею

Плитка виготовлена ??з полістиролу і зазвичай має розміри 50x50 см. Її закріплення передбачає використання тільки такого клею, який призначений саме для пінополістиролу.

Отделка потолочными полистирольными панелями.

Простий ПВА в даному випадку не підходить в першу чергу через занадто густої консистенції.

Добрими варіантами полімерних клеїв, які можна використовувати для цілей обклеювання стельової плитки, є марки «Титан», «Дракон» і подібні. Це в'язка рідина, яка продається в пляшках, забезпечених дозаторами.
Процедура наклеювання плитки

Клей необхідно видавити на плитку і нанести його на весь периметр елемента, а потім і на площину у вигляді смужок, відстань між якими має дорівнювати близько 2 см.

Далі слід докласти плитку до основи і потримати притиснутою протягом 50 сек. За цей час клей підсохне, а плитка досить зміцниться.

Починати поклейку необхідно від центру. Не можна кріпити цілу смужку з плиток відразу. Потрібно наносити плитки від центру до стін рівномірно на всі боки. Щоб закрити стики зі стінами, залишиться тільки встановити багет.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru