Saturday, March 21, 2015

Грамотна кладка газосилікатних блоків

Одним з різновидів пористих бетонів є газосиликатні блоки, які застосовуються для споруд, призначених для абсолютно будь-яких цілей.

Перед безпосереднім процесом кладки даних блоків необхідно провести деякі підготовчі роботи, які полягають у розмітці стін і міжкімнатних перегородок.

Газосиликатні блоки зараз користуються заслуженою популярністю і затребуваністю, оскільки мають потрібними для кожної споруди характеристиками.

Вони відрізняються низькою теплопровідністю і вагою, а також прості в монтажі та обробці. Оскільки вони мають привабливим зовнішнім виглядом, то після будівництва не виникає необхідності додаткової обробки, що істотно знижує вартість проведення робіт, пов'язаних із зведенням будь-якої споруди.

Штукатурку можна наносити безпосередньо на газосиликатні блоки, оскільки не виникає необхідності в додаткових коштах.

Для виконання якісної і надійної кладки потрібно підготувати кілька інструментів і матеріалів, таких як гумовий молоток і рівень, шпатель і дриль, а також пила, за допомогою якої можна розпилювати будівельні блоки.
Процес нанесення розмітки

Спочатку наноситься розмітка траси укладання всіх стін і міжкімнатних перегородок майбутньої будови. Для цього слід на будівельний майданчик принести спеціальні контури майбутньої споруди, а також за допомогою будь-яких допоміжних матеріалів позначити місця, де будуть знаходитися головні кути будови. Важливо знати, що блоки, які є частиною фундаменту, повинні підніматися над рівнем землі на 5 см. Між кутовими елементами слід натягнути спеціальну розмічальну нитка, причому вона повинна бути надійною.
Етапи роботи

Після підготовчих робіт можна приступати до самої укладанні, причому потрібно заздалегідь подбати про гідроізоляцію, яка здійснюється за допомогою використання армованого руберойду під першим рядом. Найкраще даний матеріал складати в два шари, щоб забезпечити високу і надійний захист від вологи.

Починати будівництво стіни потрібно після монтажу кутових блоків. Розчин, який буде застосовуватися під час укладання блоків, повинен володіти необхідною консистенцією, причому краще всього, якщо він буде не надто рідким, оскільки рідкі суміші будуть просто видавлюватиметься під вагою блоків.

Розчин потрібно наноситися двома борозенками, які повинні бути рівними і однаковими, а контролювати рівність розташування блоків можна за допомогою постукування гумовим молотком.

Правильная кладка стеновых блоков

Блоки кріпляться один з одним спеціальної клейової сумішшю, а для нарізування блоків, які повинні бути одного розмір, можна застосовувати ножівку, яка спеціально призначена для роботи з ніздрюватими матеріалами.

За допомогою рівня потрібно постійно перевіряти правильно розташування всіх бетонних заготовок, причому це потрібно здійснювати не в одній точці стіни, а відразу в декількох.

Якщо виконувати всі роботи відповідно до вимог і умов, то вийдуть рівні, міцні, надійні і міцні стіни, а сама споруда буде володіти привабливим виглядом і буде служити довгий час без проблем і руйнувань.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru