Tuesday, March 17, 2015

Скляний фото дизайн

Щоб зробити інтер'єр приміщення найбільш привабливим можна використовувати масу способів. Одним з них є використання різних видів фотодруку в дизайні.

Самим останнім досягненням фотодруку є друк зображень на склі. Зазначимо, що це не єдиний матеріал, на якому можуть проводити нанесення різних зображень.

Розглянемо застосування печатки на склі. Такі полотна можна використовувати на кухні, у ванній кімнаті, а також для декорування житлових приміщень.

Кухня є дуже вимогливим приміщенням. Ремонт там повинен бути дуже практичним. Використання скла має бути виправданим. Так, наприклад більшим попитом користуються фартухи для кухні.

Їх встановлюють у зону робочої поверхні над мийкою, а також над плитою і стільницею. Плюс такого дизайнерського рішення в тому, що скло дуже просто очистити від жиру і небажаних плям, які можуть утворюватися в процесі приготування.

Заміри повинні проводитися професіоналами, тому що монтаж фартуха виробляють в останню чергу. Скло для цих виробів приблизно 6 міліметрів. Незважаючи на це такі листи дуже міцні, тому що виготовляються з розжареного скла.

Існує кілька варіантів створення таких фартухів. Це може бути одношарове виріб, або ж триплекс - два шари скла і малюнок, нанесений всередині.

Крім цього кріплення таких панелей також можуть бути різними. Перший варіант - на спеціальний клей. Другий варіант кріплення - металеві п'ятаки. Потрібно бути дуже уважним при виборі того чи іншого виду кріплень, тому що ви можете зіпсувати цілісність малюнка. Металеві кола можуть перекривати важливі деталі малюнка.

Плюсом такого дизайнерського рішення є те, що такі панелі абсолютно безпечні. Скло при розбиванні розлітається на масу негострих шматочків. Деякі моделі закріплюють плівкою, яка дозволяє не розлітатися осколках і, отже, не поранити оточуючих.
Ще однією позитивною рисою є можливість вибору будь-якого малюнка.

Крім кухні можна застосовувати фотодрук на склі у ванній кімнаті. Добре виглядатимуть яскраві малюнки на дверцятах душа, скляних шторках, а також дверцятах меблів, яку ви плануєте встановити.

Пам'ятайте про умови у ванній кімнаті і використовуйте для її оформлення панелі, виконані методом триплекс. Він дозволить зберегти якість і яскравість малюнка протягом довгого часу.

Стеклянный фото дизайн полов

У житлових приміщеннях нерідко використовують малюнки на скляних панелях, які після кріплять до стелі. Це оригінальне рішення і для його здійснення використовують полотна товщиною 3 міліметри.

Вони найбільш легкі за вагою і дозволять зробити дизайн приміщення найбільш цікавим. Обіграти малюнок можна за допомогою підсвічування різних кольорів.

Завдяки сучасним технологіям можна зробити найбільш привабливий і практичний інтер'єр. Не бійтеся використовувати скло в інтер'єрі, тому як даний матеріал став набувати нові форми, і що важливо став безпечним для вживання в даному ключі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru