Thursday, March 12, 2015

Усунення течі крана

Вода, як відомо, і камінь точить, а сантехніка тим більше схильна до руйнівної дії. Найчастіше зустрічається причина течі крана зношування гумової прокладки. Її основна функція заповнення внутрішнього простору при відкритті або закриття крана.

Якщо дана проблема настигла і ваш кран, не обов'язково вдаватися до допомоги професійного сантехніка, процес заміни прокладки досить простий і підвладний звичайному жителю квартири, який намагається боротися з течею в крані. Попередньо необхідно озброїтися гумовою прокладкою, викруткою і не зайвим буде розвідний гайковий ключ.

Важливо не забути відключити в квартирі воду, щоб в разі непередбачених обставини не залити квартиру, і це дасть можливість безперешкодно зняти кран, після остаточного спуску залишків води в трубі і крані.

Приступаємо до зняття крана. Під кольоровими знаками, що позначають вид води, червоний - гаряча вода, синій - холодна, якщо при першому підключенні не було зроблено помилку.

Багатьом знайома ситуація, коли наприклад, на відпочинку в готелі відкриваючи кран з холодною водою, замість неї біжить дуже навіть гаряча водичка. Отже, за допомогою ножа акуратно знімаємо кольорові знаки, під ними ховаються болти, які фіксують баранчик крана. Необхідно зняти баранчик, ця дія дозволить дістатися до сердечника, який обертається усередині крана за допомогою баранчика.

Далі слід зняти стару гумову прокладку з сердечника. Якщо ремонту піддався баранчик, що відповідає за гарячу воду, наявність накипу не викликає сумніву. Накип в обов'язковому порядку потрібно видалити з клапана крана. Для цього використовується підігрітий до кімнатної температури оцет, яким обробляю ділянки з накипом.

Даний засіб дуже ефективно допоможе впоратися з накипом. Після очищення клапан помітно легше стане повертатися на стрижні - толкателе. Тепер настає момент основного ремонту, заміна старої прокладки нової. Необхідно впевнитися, що обрана для заміни нова прокладка повністю відповідає розмірам старої прокладки.

Професіонали з сфері сантехнічних робіт рекомендують використовувати різні матеріали прокладок для гарячої та холодної води. У місці регулювання гарячої води рекомендується застосовувати шкіряну прокладку, а холодної води гумову прокладку. Іноді система крана передбачає закріплення прокладки гайкою, яку необхідно вкрутити на стрижень з гвинтовою нарізкою в поглибленні.

Устранение течи воды

Ремонт на перший погляд закінчено, і можна назад збирати кран. Робимо це в зворотній послідовності. Встановлюємо на колишнє місце сердечник, пригвинчує до нього баранчик болтом. Повертаємо на місце кольоровий значок.

Тепер необхідно перевірити якість зробленого ремонту. Для цього підключається вода, і включать кран на повний натиск.

Якщо текти не усунуто, значить, допущена якась помилка. Описаний процес ремонту доведеться повторити з самого початку.

Знову розібравши кран, переконайтеся в справності інших деталей, причиною течі може бути тріщина на сердечники і заміна прокладки тут не допоможе. Доведеться їхати за новим сердечником і тільки потім продовжувати ремонт

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru