Friday, March 20, 2015

Кухня. Комфорт і затишок.

Кухня. Комфорт и уют. Починати краще з порожнечі: приберіть всі старі речі, щоб вони не заважали вам створити свій новий дизайн. При виборі кухонного гарнітура враховуйте площу приміщення.

І подумайте, для чого ви найчастіше збираєтеся на кухні для проведення часу, а також яка кількість членів сім'ї і гостей, яких ви будете запрошувати, щоб надалі не виникло проблем з цим.

Далі визначитеся з відповідним кольором для вашого кухонного гарнітура. Він створить настрій в кухні, а також зробить вплив на загальний психологічний стан людей, що знаходяться в цьому приміщенні.

Яскраві і теплі фарби (насичені помаранчеві, салатові та жовті) підвищують настрій і активність.

Але від занадто насичених кольорів людина швидко втомлюється. Світлий гарнітур підійде для маленької кухні, він візуально збільшить простір.

Допоможуть налаштуватися на відпочинок гарнітури холодних темних відтінків (блакитний, срібний, чорний), вони подарують вашій кухні стриманість і красу, але візуально зменшать її, тому більше підійдуть для просторих кухонь.

Пам'ятайте, теплі і холодні відтінки краще не поєднувати в інтер'єрі кухні. Але можна знайти і правильний контраст різних кольорів, що підкреслює всі достоїнства вашої кухні. З матеріалів для кухонного гарнітура краще вибрати МДФ: він надійний і довговічний, на відміну від ламінованого ДСП, а якщо ви своєму розпорядженні більшу суму, придбайте кухню з натурального дерева.

Продумайте сам кухонний гарнітур і його розташування. Стіл для приготування їжі розташуйте між миттям і плитою, так буде зручніше.

Для некоторых, кухня может являться и гостиной, и столовой Значну роль в дизайні кухні грає освітлення. Ви можете зробити вибір від найпростішої люстри до найрізноманітніших світильників. Можна висвітлити кожну зону окремо (робочу, обідню) або зробити світлодіодне підсвічування по периметру всієї кухні, підсвітити кухонний фартух і т.д.

Тільки не прибирайте домашній затишок холодним офісним освітленням, використовуйте звичайні жовті лампи, хоча, звичайно, кому як подобається.

Облаштування кухні - відповідальна справа, адже робите ви її не на один рік. Не економте на якості матеріалів і предметів інтер'єру.

Якщо є можливість, скористайтеся послугами дизайнера і замовте кухню на замовлення, виконану спеціально для вас.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru