Saturday, March 21, 2015

Декор стін дерев'яного будинку вагонкою: особливості та технологія виконання робіт.

У сучасному світі скла і бетону все більшою популярністю стали користуватися вдома, виконані з дерева. Люди стали більше прагнути до речей екологічно чистим, а дерев'яні будинки саме такими і є, до того ж вони чудово утримують тепло і створюють прекрасний мікроклімат.

А якщо виконати якісну обробку будови, то можна домогтися його привабливого зовнішнього вигляду. Перед початком будь-яких оздоблювальних робіт слід провести підготовчі роботи. На цьому етапі слід провести шліфовку стін, а також їх ґрунтовку, крім цього проводять обробку стін спеціальними складами, які в майбутньому допоможуть запобігти появі на стінах грибка і гнилі.
Способи обробки будинків

Сучасний будівельний ринок пропонує досить багато способів обробки приміщень виконаних з дерева: це може бути і гіпсокартон, і пластикові панелі, також можна використовувати більш традиційні шпалери і штукатурні склади. У деяких приміщеннях допустимо використання керамічної плитки (наприклад, ванна кімната). Найекономічнішим варіантом буде звичайна фарбування стін.

Перед початком робіт слід задуматися: чи будете ви приховувати дерев'яні стіни або ж навпаки підкреслите їх переваги. Так само слід задуматися про те, хто буде виконувати роботи по обробці: при самостійній роботі ви істотно заощадите свій бюджет, та й роботу виконувати будете більш якісно, ??але робота професіоналів забезпечить вам точне виконання всіх технологічних процедур пов'язаних з обробкою.

Слід пам'ятати, що новозбудоване дерев'яна споруда дає усадку, внаслідок цього перед виконанням внутрішньої обробки в спорудженні варто прожити в ньому пару років, не проводячи ніяких робіт.

Для дотримання всіх технічних тонкощів при проведенні оздоблювальних робіт в дерев'яному будинку необхідно особливу увагу приділити влагозащіте і теплоізоляції, від яких залежатиме міцність і довговічність всієї будови.
Виконання робіт з монтажу вагонки

Обшивка из вагонки Вагонкою називають тонку обрізну дошку, яка з боків з однієї або з двох сторін має фальцювання (торці пропиляні перпендикулярно граням). Завдяки своєму пазовому з'єднанню деталі щільно прилягають один до одного. В якості оздоблювального матеріалу вагонка має масу переваг. Сьогодні якісний матеріал можна придбати за цілком доступною ціною і додати своєму будинку привабливий вигляд. Вагонка - це екологічно чистий матеріал, який володіє високими теплоізоляційними характеристиками, до того ж монтаж її досить простий у виконанні. Якщо стіни приміщення рівні, то монтаж вагонки виконують прямо на них. Якщо ж є які-небудь дефекти, то краще виконати обрешітку, безпосередньо до якої і буде кріпитися вагонка. Як правило, монтаж виконують від підлоги до стелі - при горизонтальному укладанні, або від кута приміщення - при вертикальній. Кріплять вагонку цвяхами або саморізами. Після завершення монтажних робіт поверхню стіни можна покрити лаком або пофарбувати в потрібний колір.
Використання Блок-хауса

Останнім часом при зовнішній обробці все частіше використовується блок-хаус. Він являє собою дошку, виконану у вигляді оциліндрованих колод, або бруса і багато в чому нагадує вагонку. Головна перевага блок-хауса перед вагонкою полягає в його товщині, що продовжує його довговічність. Оздоблення таким матеріалом несе в основному декоративний характер, тому частіше використовується в роботі над старими будинками, які з плином часу втратили свій первинний зовнішній вигляд.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru