Thursday, March 12, 2015

Установка пластикових труб в дренажній системі

Останнім часом завдяки спеціальним пластиковим трубам влаштовується дренажна система. Яке ж перевага є у цих труб ?! Легкість в пристрої дренажу з пластикових труб, і не потребує просверливании отворів для води.

Труби з різних матеріалів потребують прочищення, а дренажні пластикові труби майже не забруднюються, завдяки спеціальному пристрою. Ці труби легше за вагою, завдяки чому забезпечують легкий інсталяційний процес системи.

Особливості та основні види
Існує два види пластикових дренажних труб:

- Поліетиленові. У більшості випадків такий вид труб не використовується, тому що мають недоліки і обмеження. Їх необхідно промивати періодично, володіють недостатньою механічною міцністю.

- Гофровані з ПВХ. Можуть бути з перфорацією або без. Поряд з поліетиленовими трубами мають ряд переваг: невелика вага, досить велика жорсткість, гнучкі у використанні, транспортуються з легкістю, легко монтуються і зберігаються без проблем. Термін використання не менше 50 років. Гофровані труби, володіючи невеликим внутрішнім опором, сприяють якісній роботі дренажу.

При різних видах конструкції дренажу для пристрою застосовують або труби з перфорацією, або без неї. Перфоровані труби можуть мати фільтр, як з коксового волокна, так і з геотекстилю. Пластикові труби без перфорації застосовуються в основному для відводу води.

Щоб довго користуватися перфорованими пластиковими трубами, слід їх використовувати в землі, де вони не можуть забитися частинками грунту, в основному ділянку землі зі щебенем. Для відведення води в піщаному, глинистих і суглинних грунтах використовують перфоровані труби і фільтр геотекстилю, з фільтром з кокосового волокна застосовувати слід на глинистих і торф'янистих грунтах.
Спосіб установки

Перед початком необхідно якісно визначити на ділянці тип землі, де буде розміщуватися дренажна система, його вертикальне планування і рівень грунтової води, тоді вся система буде працювати відмінно і довго прослужить. За результатами роботи підбирати тип пластикових труб, визначатися з глибиною укладання.
Принцип пристрою дренажних пластикових труб

Дренажная система. пеДелаются дренажні траншеї з ухилом у бік колодязя, басейну. Спочатку засипається шар піску на дно, після щебінь. Нахил повинен бути не менше 3 градусів, глибина - від 80 см. На щебінь кладуться дренажні труби, зверху насипається шар щебеню повторно, після пісок. Спеціальна подушка з щебеню і піску добре допомагає лягти трубах у землі і створює надійний захист для них від пошкодження.

Прошарок з піску і щебеню служить гарним фільтром для очищення води. Вода легко проходить через цей шар, а невеликі частини ґрунту і каміння затримуються в ньому. Завдяки цьому дренажні труби не засмічуються, а термін експлуатації продовжується.

Пластикові труби з'єднуються муфтами. Відрізати необхідну довжину можна за допомогою звичайного ножа. Під час установки даних труб необхідно робити спеціальні оглядові колодязі там, де змінюється кут нахилу, де є повороти або вони перетинають один одного. Пристрій дренажної системи з пластиковими трубами необхідно здійснювати при температурі не нижче мінус десяти градусів. Це забезпечить легке і безпроблемне влаштування системи.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru