Thursday, March 19, 2015

Колір в інтер'єрі готелю

Будь-який заклад рано чи пізно наздоганяє ремонт. Будь то бажання оновити інтер'єр або викликана необхідністю ситуація. Але факт залишається фактом. Доводиться багато змінювати і переробляти.

Заклади, які працюють довгі роки до моменту ремонту, рідко запрошують дизайнера. Концепція готелю давно усталилася і міняти по суті нічого не потрібно. Так що особливих проблем з перефарбою стін і зміною оббивок не виникає.
Складності гармонійного поєднання

Але чи правильний такий консервативний підхід в умовах активно мінливого ринку? Технології розвиваються, з'являються нові матеріали, сучасні рішення. І древній готель ризикує після ремонту виглядати як старенька в новій сукні.

Крім того, вимоги з боку гостей та контролюючих органів до готелів змінюються: з'являються місця приватного відпочинку, клієнти все більше прагнуть до комфорту та індивідуальному підходу.

Сьогодні просто необхідно обладнання роздільних зон для курців і некурців, дитячих кімнат, спортивних залів і так далі.

У зв'язку з цим важливо виконати такий ремонт, щоб він не змінюючи звичну гостю атмосферу закладу, все ж відповідав високим вимогам сучасної людини. Для досягнення цієї мети в інтер'єрі готелю важливо дотримуватися гармонійне поєднання кольору з елементами старих і нових рішень.
Психологія кольору

Готель - насамперед це місце відпочинку та гостинності. Вибір колірної гами інтер'єру безпосередньо впливає на настрій відвідувача. А, значить, і на те, скільки часу він готовий користуватися послугами готелю, чи залишиться задоволений, і в кінцевому рахунку порадить чи проживання в готелі друзям, і чи повернеться сам.

Тому приймаючи рішення про відтінки в тому чи іншому приміщенні, варто знати про вплив кольору на психологію людини. В залежності від тривалості, інтенсивності впливу кожен колір викликає ту чи іншу емоцію.

Причому цікавий і важливий той факт, що слабка стать більш схильний такому впливу, втім, як і молоді люди у віці до 25 років.
Колірна палітра

Вид гостиницы

Червоний колір добре підходить для ресторанів. Перебуваючи в приміщенні червоного кольору, людина починає відчувати почуття голоду. Якщо говорити про номері готелю, то тут відтінки червоного доречні в шикарних номерах, основними гостями яких є заможних, впливові люди. Або ж навпаки, у затишних невеликих готелях, що створюють атмосферу інтиму і скритності.

Жовтий. У чистому вигляді колір в інтер'єрі готелі використовувати не рекомендується, оскільки він викликає нервозність і занепокоєння. Куди більш доречно його поєднання або відтінки: персиковий, золотистий. Останній - це нескладний спосіб надати розкоші приміщенню.

Зелений і його відтінки: оливковий, ніжно-зелений володіють розслаблюючим ефектом. Вдалий вибір для бізнес-готелів. Зелена гама заспокоює нервову систему, створює атмосферу умиротворення і природності. Після складного ділового дня клієнти з радістю відпочинуть в такій обстановці.

Синій колір вважається холодним кольором. Він ідеально вписується в інтер'єр південних готелів, особливо курортних. В іншому ж, синій доречний в коридорах, холах, сходових майданчиках, санвузлах. Номер синього кольору буде викликати у гостя відчуття самотності.

Фіолетовий колір кращий для конференц-залів, кабінетів інших приміщень для ділових зустрічей і заходів.

З точки зору психології фіолетовий добре впливає на розумові процеси, врівноважує емоційний стан, підвищує самовпевненість і сприяє прийняттю раціональних рішень.

Коричневий - респектабельний колір. Він відповідає впевненому, спокійного, емоційно твердому психологічному стану.

Переважно використовувати контраст темних і світлих відтінків. І добре якщо це буде натурально дерево в інтер'єрі. Коричневий доречний в будь-якому приміщенні від холу готелю до номерів.

Білий - свобода, чистота, гармонія. Не слід в готелях використовувати в інтер'єрі виключно білий (якщо, звичайно, це не санвузол). По-перше, це не практично. По-друге не кожен зможе розслабитися в такому номері. Краще використовувати поєднання білого і будь-якого іншого з квітів.

Гостиница

Чорний - це як обрамлення інших тонів. Уявити собі весь інтер'єр з чорного складно. Хіба що це якийсь готичний готель. Але от використовувати контраст чорного та інших кольорів - це дуже вдале рішення. Тут головне не переборщити і не перетворити готель в похмурий склеп.
Гармонія кольору

Колірна палітра величезна. Технології виробництва фарб дозволяє реалізувати будь-які задуми. І дуже важливо не влаштувати з приміщення «квітку-семицветик». Гармонійне поєднання кольору, фактури, геометричних форм дозволяють навіть кількома відтінками створити дуже цікавий і неповторний інтер'єр готелю.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.v-tadawul.net uralpublic.ru vashdoctor.in.ua vazhelpgid.ru vcl-rf.ru vbatle.ru vervilsportschool.ru vet09.ru velostil.pro uznay-sam.ru